Geleceğe Dönüş' Efsaneleri Palladium Ataşehir'de!

Etkinlik Tarihi: 04 Mayıs - 07 Mayıs 2017
Geleceğe Dönüş' Efsaneleri Palladium Ataşehir'de!
 
80'lerin unutulmaz filmi Geleceğe Dönüş'ün (Back To The Future) efsaneleri, İstanbul'da ilk kez Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir'e geliyor. Filmin başrol karakteri niteliğindeki zaman makinesine dönüşen arabası DeLorean ve önemli rollerden birine sahip dünyaca ünlü Hollywood sanatçısı ve yapımcı James Tolkan, 4 Mayıs'taki imza günü etkinliğinde Palladium'da olacak
 
JLL Türkiye tarafından yönetilen Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, efsane film Geleceğe Dönüş'ün (Back To The Future) unutulmaz karakterlerine evsahipliği yapıyor.
 
4 Mayıs'ta, filmin önemli karakterlerinden ünlü Hollywood sanatçısı ve yapımcı James Tolkan, Palladium Ataşehir'in düzenlediği imza gününde AVM ziyaretçileriyle buluşacak.
 
Filmin ana karakteri niteliğindeki, zaman makinesine dönüşen meşhur arabası DeLorean da 7 Mayıs'a kadar AVM'de sergilenecek.
 
'80'lerin heyecan ve aksiyonun yanı sıra, zaman makinesi düşüncesinin hayalini yaşatan, görselliği, efektleri ve konusuyla önemli bir başyapıt olan filmin meşhur arabası DeLorean'ı görebilmek ve James Tolkan ile film çekimleri sırasında yaşadıkları komik ve tehlike dolu anlar, olaylar ve hayat hakkında konuşabilmek için etkinlik günü Palladium'a mutlaka uğramalı.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ