Murat Boz Konseri ve Efsane İndirimler Mall Of İstanbul Avm'de

Etkinlik Tarihi: 08 Eylül 2016
 
Bayram ve Okul Öncesi Muhteşem İndirimler
ve
Murat Boz Konseri Mall of İstanbul’da!
 
Mall of İstanbul Avm, yaklaşan eğitim yılını ve Kurban Bayramı’nı 8 Eylül 2016, Perşembe günü muhteşem indirimler ile erken kutluyor. Murat Boz’un sahne alacağı, mağazaların tüm gün boyunca ziyaretçilerine avantajlı indirimler sunacağı ve birçok eğlence dolu etkinliğin olacağı Mall of İstanbul’da erken Bayram havası esecek.
 
Avrupa’nın En İyisi seçilen, Türkiye’nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, 350 mağazası ve binlerce dünya markası ile okula dönüşlerin başladığı şu günlerde okul ihtiyaçları, kışa hazırlık ve sonbahar alışverişleri için bayram tadında bir gün düzenliyor.
 
Mall of İstanbul, 8 Eylül 2016 tarihinde mağazalarında tüm gün boyunca yüzde 70’e varan büyük indirimler sunarken, sevilen pop müzik sanatçısı Murat Boz’da aynı gün saat 21.15’te herkese açık bir konser verecek.
 
Kidz TV ekranlarından tanınan, çocukların sevdiği karakterler; Arı Maya, Alvin & Britany, Robin Hood, Heidi ve Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence kolonisi MOİPARK’ın eğlenceli karakterleri de eğlenceye eşlik edecek. Çocukların yönelik interaktif oyunlarla eğleneceği günde, aynı zamanda ünlü DJ performansları da gerçekleşecek.
 
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ