M1KONYA AVM’DE “HEM AÇILIŞ HEM İMZA GÜNÜ

Etkinlik Tarihi: 13 Mart 2022

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, marka karmasını genişletmeye devam ediyor. M1Konya AVM, hayata geçirdiği yeni iş birliği ile GreenBox Coffee’yi ziyaretçileri ile buluşturuyor. Çok özel ve iddialı tatlarıyla kalpleri fethedecek GreenBox Coffee, 13 Mart 2022, Pazar günü Gazeteci Yazar Mehmet Akif Ersoy’un katılımı ve imza günü ile açılacak.

11 Mart 2022, Konya; Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, alanında önde gelen markalarla yeni iş birliklerini hayata geçirmeye devam ediyor. M1Konya AVM’nin yeni markası kahveci GreenBox Coffee oldu. 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan M1Konya AVM, GreenBox Coffee’yi ziyaretçileri ile buluşturuyor. Dünyanın farklı bölgelerinde yetişen seçkin kahve çekirdeklerini, en ileri tekniklerle kavurarak enfes kahve deneyimine dönüştüren marka, çok özel ve iddialı tatlarıyla kalpleri fethetmeye hazırlanıyor. 

Yenilikçi ve rafine edilmiş ürün gamına sahip olan GreenBox Coffee, müşterisini tanıyarak akıllı öneriler sunabilecek dijital altyapısı ile öne çıkıyor. Herkesin kendisini rahat hissedebileceği mekanlar kurgulayarak yaşam alanı anlayışını öne çıkaran GreenBox Coffee’nin 13 Mart Pazar günü saat 15:00’de yapılacak açılışına Gazeteci Yazar Mehmet Akif Ersoy katılarak imza günü yapacak. 

Gelişen ve geliştikçe değişime uğrayan kahve sektörünün ve müşteri profilinin beklentilerini karşılamak için tasarlanan GreenBox Coffee’nin açılışında tüm ürünler yüzde 50 indirimli sunulacak. M1 Konya AVM tüm ziyaretçilerine hem açılış hem imza günü var Gelsene diyor ve tüm Konyalıları bekliyor. 

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ