OUTDOOR GÜNLERİ KANYON’DA BAŞLIYOR

Etkinlik Tarihi: 01 Haziran - 05 Mayıs 2022

Dünya Çevre Günü kapsamında farkındalık yaratmak isteyen Kanyon ve Outdoor Türkiye Platformu, alışılmışa meydan okuyor. Aklı doğada bedeni şehirde olan insanlar ‘OUTDOOR GÜNLERİ KANYON’DA’ etkinliğinde sürdürülebilirlik çatısı altında buluşuyor!
 
İstanbul’da yaşam kültürüne bambaşka bir boyut katan, açık havada kaliteli zaman geçirmek denilince şehrin merkezinde ilk akla gelen lokasyonlardan biri olan Kanyon, Dünya Çevre Günü kapsamında Outdoor Türkiye ile bir araya gelerek Outdoor Günleri’ni Kanyon misafirleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. 
 
Kanyon ve Outdoor Türkiye ekibi 1-5 Haziran tarihlerinde sürdürülebilir yaşama faydalı birçok atölye, gösteri, konser, deneyim alanı, Nature Talks sohbetleri, Doğa Seni Çağırıyor youtube kanalının Kanyon özel serisi ile birlikte doğanın heyecanını, rahatlığını, maceraperestliğini ve keşfetme duygusunu şehrin merkezine taşımaya hazırlanıyor.
 
Deneyimi, heyecanı ve bilgiyi şehrin tam ortasındaki, Kanyon’a getiriyoruz!
Sabah uyanış yogası ile başlayan Outdoor Günleri Kanyon’da etkinliği, Outdoor Türkiye Kurucusu İlker Tulunay, Ayhan Sicimoğlu, Ceyda Artun, Sarper Sesli, Şöhret Pakiş, Deniz Atmaca, Asil Özbay, Nurgün Abik, kerpic.org kurucuları Prof.Dr. Bilge Işık & Neslihan Işık ve birbirinden kıymetli alanında uzman kişilerin deneyimlerini aktaracağı Nature Talks sahnesinde ağırlarken, gün boyunca permakültür, fitoloji, mandala, poi, perküsyon, kahve demleme, kahve tadım, dönüştürülebilir ve sürdürülebilir kahve, kör tadım, glütensiz ve şekersiz tadım atölyelerini de misafirleri ile buluşturacak. 
 
Denge tahtaları, finger skateboard, bisiklet, ipli iniş gösterilerinin yanı sıra Doğa Seni Çağırıyor Youtube kanalının Kanyon için hazırlanan özel bölümünde unutulmaz deneyim ve bilgiler paylaşılırken etkinlik boyunca her akşam gerçekleşecek konserler kapsamında Efe Demiral Trio, Ali Alınpak, Asya Sarı, Fırat Akarsel, Özgül Bolat Trio, Sattas, Kadirhan Ayter, Korhan Futacı, Melisa Karakurt, Hedonutpia gibi isimler ise kulakların pasını silecek. 
 
Outdoor Günleri Kanyon’da etkinliğine katılmak için ajandanıza not almayı unutmayın.
*Etkinliğe katılım ücretsizdir. 
*Etkinlik 1-5 Haziran süresi boyunca 12.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir. 

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ