Kristal Yeni Yıl Kanyon'da

Etkinlik Tarihi: 01 Aralık - 31 Aralık 2018
 
Kristalin enerjisi Kanyon’u sarıyor…
 
KRİSTAL YENİ YIL KANYON’DA
 
Işıl Işıl 2019
 
Kanyon, tüm görkemiyle kristal ışıltısına ev sahipliği yapıyor. Her yeni yılı sıra dışı bir konseptle karşılayan Kanyon, bu yıl kristalin iyi enerjisini Aralık ayı boyunca misafirleri ile buluşturuyor.
 
Doğadan aldığı ışığı süzerek ona bambaşka renkler ekleyen kristaller, yepyeni bir yıla doğru geri sayarken enerjileriyle Kanyon’a ilham veriyor.
 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Aralık ayında Kanyon’a gelen herkesi birbirinden ışıltılı sürprizler bekliyor. Kanyon, 1-20 Aralık tarihlerinde etkinlik alanında yer alacak kristal bahçede misafirlerine birbirinden eğlenceli ve öğretici atölyeler sunuyor. Kanyon kristal bahçede, keyifli söyleşilerden yılbaşı temalı atölyelere, çocuk atölyelerinden trivia gecelerine kadar pek çok etkinlikte hem çocuklar hem de yetişkinler renkli saatler geçirecek.
 
Candlelit yoga seanslarıyla misafirler günlük telaştan uzaklaşırken, yılbaşı kapı süsü yapımı atölyesinde çeşit çeşit çiçekler ve yılbaşı süsleriyle dekore edecekleri kapı süslemeleriyle evlerinin kapılarını renklendirecek. İzlemekten bıkmadığımız filmlerden Harry Potter ile kült dizilerden Sex and the City ve son zamanların en samimi dizisi This is Us’ın sıkı takipçileri trivia gecelerinde buluşacak. Sanat Terapisi atölyesinde katılımcılar yaratıcılıklarını ortaya çıkarırken, kış çayı yapımı atölyesinde çay hakkında bilmediklerini keşfedecekler.
 
Metin Uca, Nermin Yıldırım ve Armağan Portakal, keyifli sohbetlerin edileceği imza günlerinde kristal bahçenin sıcak atmosferinde sevenleri ile buluşacak. Yetişkinlerin yanı sıra minikler için de yaratıcı ve öğretici atölyeler aralık ayında kristal bahçede olacak.
 
Çocuklar, Masallar Ülkesi etkinliğinde masal kahramanlarıyla maceradan maceraya koşarken, Marangoz Atölyesi’nde hayal güçlerini kullanarak kendi yaptıkları oyuncaklarla oynamanın keyfine varacak. Eğlenceli atölyelerde minik misafirler Van Gogh’un Yıldızlı Gece resmindeki özgürlük tutkusuna ortak olurken, dinozorların türleri, ne kadar büyük oldukları gibi pek çok merak ettikleri soruların cevaplarını bulacak ve tasarladıkları şapkalarla 21. yüzyılın sevimli dinozorları olacaklar.
 
Bu sene de bir yılbaşı geleneği olarak, Kanyon misafirleri alışveriş yaparken de kazanacak. Aralık ayı boyunca 150 TL ve üzeri yılbaşı alışverişini Kanyon’dan yapan misafirlere yılbaşı piyango bileti hediye edilecek.
 
Kuzey Işıkları Kanyon’da
Kuzey’in büyülü ışıkları tüm görkemiyle Kristal Yeni Yılı süsleyecek. Her akşam saat 18.00’den sonra Kuzey Işıkları’nın masalsı gösterisini Kanyon’da izleme ayrıcalığını da kaçırmayın!
 
Yılbaşı Hediye Pazarı Kanyon’da Kuruluyor
Kanyon, yılın en güzel zamanında sevdiklerini şaşırtmak ve mutlu etmek isteyenleri en güzel hediye seçenekleri ile buluşturuyor. 21-27 Aralık tarihleri arasında kurulacak “Yılbaşı Hediye Pazarı”nda takıdan dekorasyona, kırtasiye malzemelerinden oyuncaklara, tasarım ürünlerine kadar farklı yılbaşı hediye alternatifleri bir arada sunulacak. Yılbaşı Hediye Pazarı’nda da kristal esintileri Kanyon misafirlerini karşılayacak.
 
Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri’nin Yıldızı Yalın
Her yıl binlerce ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel “Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri”, bu sene de en neşeli, en içten şarkılarını seslendirmek üzere 28 Aralık'da Yalın’ı ağırlayacak.
 
Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, vazgeçilmez şarkılarıyla Kanyon’da dinleyicilerine muhteşem bir yılbaşı coşkusu yaşatacak.
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ