Kadın Kulübü Yeni Yılda da Dopdolu

Etkinlik Tarihi: 07 Ocak - 16 Ocak 2020

Kadın Kulübü Yeni Yılda da Dopdolu!

  İzmir Park Kadın Kulübü 2020 yılına renkli etkinliklerle başlayacak. Her Salı ve Çarşamba günü atölye çalışmalarında buluşan kadınlar, Ocak ayında ahşap boyama ile mozaik sanatını bir araya getiren özel bir etkinlikte bir araya gelecek.

Barış Sönmezateş eğitmenliğinde ücretsiz olarak gerçekleşecek atölye çalışmalarına katılmak için danışma biriminden kayıt yaptırmak gerekiyor.

Perşembe günleri eğitici ve bilgilendirici seminerlere ev sahipliği yapan İzmir Park’ta Ocak ayının ilk konuğu Psikolog Yıldız Yetiştiren olacak. “Duygu mu, Mantık mı?” sorusunun yanıtını verecek olan Yetiştiren, katılımcılarla interaktif bir söyleşi gerçekleştirecek.

9 Ocak’ta Parkinson Hastaları Derneği Başkanı Gülnür Kelçe’yi ağırlayacak olan Kadın Kulübü’nde “Sosyal Hayatta Parkinson”un yeri ve sivil toplum kuruluşlarının önemi anlatılacak. Seminer programının son konuğu 16 Ocak’ta Diyetisyen Melisa Kabaçam olacak. “İkinci Beynimiz Mutlu mu?” adlı söyleşide bağırsak sağlığının vücudumuzun diğer organlarına nasıl yansıdığı ve sindirim sistemine etkisi konuşulacak.
 

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ