Gordion AVM’den Ara Tatilde Paw Patrol ve Ninja Turtles Hediyesi

Etkinlik Tarihi: 16 Kasım - 24 Kasım 2019

Gordion AVM’den ara tatilde 
Paw Patrol ve Ninja Turtles hediyesi

Gordion AVM, 16-24 Kasım ara tatil döneminde minik ziyaretçileri için çok özel iki ayrı etkinliğe birden ev sahipliği yapacak. Çocukların sevgilisi çizgi film kahramanları Paw Patrol ve Ninja Kaplumbağalar ilk kez bir etkinlik alanında bir araya gelecek. Robotik kodlama seanslarında ise çocuklar, LEGO setleriyle, araçlar, dinozorlar ve robotlar tasarlayıp kodlayacak.

ANKARA’DA 150'den fazla mağazası ile hizmet veren Gordion Alışveriş Merkezi, 16-24 Kasım ara tatil döneminde küçük ziyaretçileri için dopdolu bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak.
Paw Petrol-Ninja Turtles etkinliği…

4-8 yaş grubu çocuklar, lisanslı karakterler Paw Patrol ve Ninja Turtles etkinliğinde tatilin tadını çıkaracak. 12:00-20:00 saatleri arasında oyun alanlarında doyasıya eğlenmekle kalmayıp, her gün 3 ayrı seansta da çok sevdikleri Paw Petrol ve Ninja Turtles karakterleriyle tanışma ve fotoğraf çekme fırsatını yakalayacaklar. Minik ziyaretçiler ayrıca maske atölyesi ve manyetik duvar gibi etkinliklerle de tatilin tadını çıkaracak.

Lego ve robotlarla hayata bilim kat
Gordion AVM’deki ara tatil etkinlikleri bununla da sınırlı kalmayacak. Yine aynı tarihlerde Gordi Kids Club’ta, çocukların bilişsel yeteneklerini geliştirmeye yönelik “robotik kodlama” etkinliği düzenlenecek. 6-9 ve 10-12 yaş grubu çocuklar, LEGO Education setleri, akıllı LEGO tuğlaları, sensörler ve motorlar kullanarak, robotlar dinozorlar, hava ve uzay araçları ile sürücüsüz otonom araçlar tasarlayacak, inşa edecek ve kodlayacak.
Robotik kodlama etkinliği 9 gün boyunca 14:30-16:00 (6-9 yaş) ve 16:30-18:00 (10-12 yaş) saatlerinde, 2 seans olarak düzenlenecek.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ