GEBZE CENTER AVM KİTAP FUARI BAŞLADI…

Etkinlik Tarihi: 15 Ocak - 26 Ocak 2020

Bu sene 10. yaşını kutlayan Gebze Center AVM’nin kurulduğu günden bu yana düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Kitap Fuarı başladı. 27 Ocak 2020 tarihine kadar sürecek fuar kapsamında hem birbirinden değerli yazarlar kitaplarını imzalayacak hem de Gebze Center AVM tarafından kurulacak okul kütüphanesi için kitap bağışı toplanacak. Bağış yapan fuar ziyaretçileri yüzde 20 indirim hakkına sahip olacak.

18 Ocak 2020, İstanbul;
Gebze Center AVM’nin geleneksel hale gelen Kitap Fuarı 10. kez kapılarını açtı. Gebze Center’ın kurulduğu günden bu yana aralıksız olarak Ocak ayında düzenlediği fuar, bu sene de birbirinden özel etkinliklere ve imza günlerinde sahne olacak.

Penguen Kitabevi işbirliği ile düzenlenecek imza günleri kapsamında; 18 Ocak 2020 tarihinde; Levent Altun, Ali Lidar, Alper Akal, Ayşe Kulin, Ayşegül Çiçekoğlu, Ayşen Bozkuş, Mirza Tazegül, Murat Menteş, Nur Muslu Tiftikçi ve Tonguç Akademi çizeri Selim Küçük, 19 Ocak 2020 tarihinde; Doğu Yücel, Tonguç Akademi çizeri Selim Küçük, Serhat Yabancı, Sinan Yağmur, Tuba Ezici, 24 Ocak 2020’de T.Y. Mazer, 25 Ocak 2020 tarihinde Ali İhsan Adıgüzel, Elif Yonat Toğay, Serap Biçici, Uğur Dalkılıç, 26 Ocak 2020 tarihinde ise Ezgi Polat, Sinan Akyüz ve Şebnem Tacigut okurlarıyla buluşacak.

Fuar süresince ayrıca BIG Boyama Etkinliği, Ebru Atölyesi, Canlı Müzik Dinletisi gibi etkinlikler de düzenlenecek.

Kitap bağışı kampanyası…
Gebze Center AVM, 10. Kitap Fuarı kapsamında anlamlı bir bağış kampanyası da gerçekleştirilecek. Fuar alanında konumlandırılacak bağış kumbarası ile Gebze Center AVM tarafından kurulacak okul kütüphanesi için kitap bağışı toplanacak. Bağış yapanlara Gebze Center AVM, kitap alışverişinde geçerli yüzde 20 oranında indirim kuponu hediye edecek.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ