Yazın en serin eğlencesi Forum İstanbul’da bi’başka!

Etkinlik Tarihi: 13 Temmuz - 21 Temmuz 2019

13-21 Temmuz arasında Forum İstanbul’da düzenlenecek olan Ice Cream Fest, oyun atölyeleri, workshoplar, güzel sanatlar etkinlikleri ve farklı sürprizleriyle, 7’den 70’e herkese unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Forum İstanbul’daki festival coşkusu akşamları da sahneye taşınacak. Ünlü sanatçı Kalben, festivalin ilk günü olan 13 Temmuz Cumartesi en güzel şarkılarını Forum İstanbul ziyaretçileri için seslendirecek. Konserler, festivalin kapanış günü olan 21 Temmuz’a dek sürecek.

İSTANBUL Bayrampaşa’da yer alan Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul, 10’uncu yaşını, son derece renkli bir festival organizasyonuyla kutluyor. Bu kapsamda 13-21 Temmuz arasında ilk kez Forum İstanbul’da düzenlenecek olan Ice Cream Fest, dondurma ve gastronomi meraklıları başta olmak üzere 7’den 70’e herkese unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Çocuklar için oyun atölyeleri, yetişkinler için workshop’lar
Farklı dondurma markalarının satış gerçekleştireceği ve her markanın kendi stantlarında workshoplar düzenleyeceği 9 günlük festival boyunca, markalar her gün saat 18.00 ile 19.00 arasında da happy hour yaparak, katılımcılara özel yüzde 20 indirim uygulayacak.

“Yazın en serin eğlencesi Forum İstanbul’da bi’başka!” konseptli festival boyunca çocuk misafirlere yönelik yaratıcı oyun atölyelerinde, oyun hamuru ile dondurma yapımından yüz boyamaya kadar pek çok renkli etkinlik düzenlenecek.

Ice Cream Fest’te yetişkinler için de heyecan verici içerikler hazırlandı. Ana sahnede markalar eşliğinde dondurma ve tatlı workshop’ları düzenlenecek. Karikatüristler de dondurma şablonlarıyla müşterilerin karikatürlerini yapacak. Zemin, tavan ve duvarların aynayla kaplı olduğu ve binlerce yansıma görme fırsatı veren “sonsuzluk odası” deneyimi de festival süresince AVM içinde devam edecek. Ayrıca festival boyunca, özel üretilen dondurma dekorları photoboothlar olarak yerini alacak.

Festival coşkusu akşam sahneye taşınıyor
Festival coşkusu akşam saatlerinde de sevilen sanatçı ve grupların konserleri ve stand-up gösterileriyle sürecek. 15 Temmuz Pazartesi günü hariç her gün düzenlenecek olan konserler, festivale ayrı bir renk katacak.

Katılımcı Dondurma Markaları:
Mado
Lulu Gelato
Cold Stone
Kahve Dünyası
Troika Roasting Co.
Waffle Stop
Nova Coffee
Kechy Gurme
Çıtır Dondurma
Churella
CarrefourSA
Konser Programı:
13 Temmuz 2019 Kalben
14 Temmuz 2019 Six Pack
16 Temmuz 2019 Evrencan Gündüz ve Uzaylılar
17 Temmuz 2019 Lila
18 Temmuz 2019 Okan Çabalar
19 Temmuz 2019 Abur Cubur Show
20 Temmuz 2019 Eda Baba
21 Temmuz 2019 Can Oflaz

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ