Türkiye'nin En Büyük Macera Festivali İstanbul Extreme Fest Forum İstanbul'da

Etkinlik Tarihi: 28 Mayıs - 29 Mayıs 2016
İstanbul Extreme Fest ile Adrenaline Hazır Olun!
 
Forum İstanbul, Türkiye’nin en büyük macera festivali İstanbul Extreme Fest’e bu yıl 6.kez ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyor. Adrenalin tutkunlarının her yıl merakla beklediği festival, bu yıl 28-29 Mayıs’ta bir kez daha macera severleri birbirinden keyifli ve heyecanlı etkinliklerle buluşturuyor.
 
Festivaldeki şovlar nefesleri kesecek!
 
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de sürpriz etkinliklerle nefes kesmeye hazırlanan Festival, geride bıraktığı 5 yılda olduğu gibi, bu sene de çok konuşulacak etkinlikler ile sporun, eğlencenin ve birbirinden keyifli aktivitelerin en “ekstrem” halini bir araya getiriyor. Paraşütle atlama, yerçekimine meydan okuyacağınız bungee jumping, 8 metre yüksekte yürürken nefes kesecek X-Treme Küp; güç, hız ve zekaya dayalı X-Treme Challange macera parkuru gibi adrenalin dolu aktivitelere ev sahipliği yapacak olan ‘İstanbul Extreme Fest’, tüm şehri heyecan ile sarmaya hazırlanıyor.
 
Dünyaca ünlü motokros sporcularından Nefes Kesen Şov!
 
İstanbul Extreme Fest, nefes kesen motor gösterilerine de ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü motokros sporcuları Robert Naumann, Nontas Logothetis ve Freddy Peters, limit tanımayan performanslarıyla izleyicilere adrenalin dolu dakikalar yaşatacaklar.
 
Ekstrem spor tutkunlarının yakından takip edecekleri Sokak Sporları Yarışması’nda BMX (rampa), skate-board (kaykay) ve in-line skate (paten) tutkunları iki gün boyunca, profesyonel bir parkurda, binlerce izleyici önünde yapacakları gösterilerde jüriyi etkilemeye çalışacak.
 
Master seviyesinde sporcuların bulunduğu jüri karşısında performanslarını sergileyecek yarışmacılar arasından dereceye girenler 10.000 TL’lik ödülü paylaşacak. Yarışmaya katılmak isteyenler Forum İstanbul Facebook sayfası üzerinden kayıt yaptırabilecek.
 
Forum İstanbul Avm, eğlence ve alışverişin en ‘ekstrem’ haliyle buluşmak isteyen herkesi, İstanbul Extreme Fest’e davet ediyor. Her yaştan katılımcıya açık olan festivalde herkes kendine göre bir aktivite bulabiliyor. 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ