Forum İstanbul’da Çocuklar Hem Yarışacak Hem Eğlenecek

Etkinlik Tarihi: 14 Eylül - 15 Eylül 2019

Forum İstanbul’da çocuklar hem yarışacak hem eğlenecek

Forum İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul iş birliğiyle, 14-15 Eylül’de düzenlenecek okula dönüş etkinliği, çocuklara hem eğlenceli zaman geçirme hem de yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı verecek. Toplam 50 ailenin katılacağı yarışmada, influencer’lar Burçin Kaya ve Amine Kamburoğlu’nun kuracağı, çocuklar ve ailelerinden oluşan 10'ar kişilik takımlar, model yapım uzmanı Deniz Can Doğan’ın belirlediği temalarda LEGO® figürlerini en yaratıcı şekilde yaparak büyük ödülü kazanmak için yarışacak.

Alışveriş deneyimini yeniden tanımlayan Forum İstanbul, okula dönüş dönemi için çok renkli bir etkinliğe imza atıyor. Forum İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul iş birliğiyle, 14-15 Eylül tarihlerinde, 13.00 – 17.00 saatleri arasında, çocukların aileleri ile hem eğlenip hem de yaratıcılıklarını öne çıkaracakları bir yarışma düzenleniyor. 2 gün sürecek ve 50 ailenin katılacağı etkinliğe, her gün 1 influencer ev sahipliği yapacak.

Influencer’lar kendi takımlarıyla yarışacak
Sosyal medyadan da yarışmanın duyurusunu yapan influencerlar Burçin Kaya ve Amine Kamburoğlu , yarışmaya kendi kuracakları takımlarla katılacaklar. Çocuklar ve ailelerinden oluşan 10'ar kişilik takımlar, LEGOLAND® Discovery Center İstanbul’un Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan’ın belirlediği temalarda LEGO® figürlerini en yaratıcı şekilde yaparak büyük ödülü kazanmak için yarışacak. İlk gün 3, ikinci günse 2 seans sürecek yarışmanın ardından, her seansın birincisinin katılacağı final seansı düzenlenecek. Başvurular “legolanddiscoverycentre.com” web adresi üzerinden yapılabilecek.

Birinciye 5000 TL değerinde Forum İstanbul Kart
LEGOLAND® Discovery Centre yetkililerinin yanı sıra LEGOLAND® Discovery Centre Yaratıcı ekip üyesi çocukların da yer aldığı jüriden en yüksek puanı alan yarışmacı aileye 5.000, 2.’ye 2.000 ve 3’üncüye de 1.000 TL değerinde Forum İstanbul Hediye Kartı verilecek. Aynı zamanda yarışmaya katılan tüm çocuklar LEGOLAND® Discovery Center Istanbul yeni yaratıcı ekibini oluşturacak ve bu çocuklar ile ailelerine LEGOLAND® Discovery Centre yıllık üyeliği hediye edilecek.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ