Forum Bornova Bu Yaz da Hem Miniklerin Hem Büyüklerin Buluşma Noktası

Etkinlik Tarihi: 05 Temmuz - 21 Temmuz 2019

Minik ziyaretçiler her hafta sonu Çocuk Kulübü’nde hem eğlendirici hem de eğitici aktivitelerle tatilin tadını çıkarıyor. Haftanın 3 akşamı verilecek konserlerde de birbirinden özel gruplar, Forum Bornova misafirlerinin yaz akşamlarına renk katıyor.

İzmir’in buluşma noktası Forum Bornova Alışveriş Merkezi, bu yaz da 7’den 70’e her kesime hitap eden renkli etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli bir yaz vaat ediyor. Çocuklar için hazırladığı özel temalar ve eğitici içeriklerle dikkat çeken Forum Bornova, minik misafirlerini Çocuk Kulübü oyunlarına davet ediyor. Her hafta sonu Forum Bornova Çocuk Kulübü, minikleri hem eğitici hem de eğlenceli oyunlarla ağırlıyor, çocukların hafta sonlarına neşe katıyor.

ForumBüs’te bu hafta sonu akvaryum yapım atölyesi

Minikler için eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'de çocuklar, yıl boyunca her hafta sonu düzenlenen atölye çalışmalarında keyifli saatler geçiriyor. Çocuklar ForumBüs’te bu hafta sonu da denizlerin büyülü dünyasından esinlenerek birbirinden güzel akvaryumlar yapacak. 5-12 yaş arası çocuklar, 14.00-18.00 arasında her saat başı gerçekleştirilecek atölyede rengarenk akvaryumlar hazırlayacak. Ücretsiz gerçekleşecek etkinliklere katılmak için Forum Bornova Danışma Birimi’ne kayıt yaptırmak yeterli.

ForumBox’la alışveriş kazanca dönüşüyor

ForumBox’la uygulamasıyla yapılan alışverişler fırsatlara dönüşüyor. 05 – 21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyada, aynı gün içinde tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, ForumBox hediye çarkından anında hediye kazanıyor.
Forum Bornova misafirlerinin alışveriş keyfini kazanca dönüştüren ForumBox uygulaması, Google Play Store veya App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir. (Kampanya katılım koşulları için www.forumbornova.com adresini ziyaret edebilirsiniz.)

Geleneksel yaz akşamı konserleri
Forum Bornova’nın yaz akşamlarına keyif katan geleneksel canlı müzik etkinlikleri, her hafta salı, perşembe ve cuma günleri ziyaretçileri ile buluşuyor. Yaz boyunca Forum Bornova ziyaretçilerine müzik ziyafeti sunacak konserler kapsamında pek çok sevilen grup sahne alacak.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ