Pette Çocuk Tiyatrosu Erasta Edirne'de Çocuklarla Buluşuyor!

Etkinlik Tarihi: 03 Kasım 2018
 
Pette Çocuk Tiyatrosu Erasta Edirne'de
Çocuklarla Buluşuyor!
 
Çocuklara yönelik etkinlikleri ile öne çıkan alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Edirne Avm, PTT ile işbirliğinde "Pette Yollarda" gösterisine ev sahipliği yapıyor.
 
Çocukların tiyatro ile buluşmasını sağlamak ve kültürel gelişmelerine katkı sunmak düşüncesiyle düzenlenen etkinlikte sevimli karakter Pette'ye, birbirinden eğlenceli gösterileri ile Kerem Eser eşlik ediyor.
 
Erasta Edirne, çocukların tiyatro ile buluşmasını ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlamak, kültürel gelişmelerine katkı sunmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu'nu ağırlıyor.
 
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve PTT desteğiyle hayata geçirilen tiyatronun, Elif Temuçin'in yazdığı ve Hakan Polacanlı'nın yönetmenliğini yaptığı "Pette Yollarda" adlı bu ilk gösteriye Kerem Eser eşlik ediyor.
Gösteride, jonglörlük, illüzyon ve gösteri sanatlarının birçok uzmanlık alanının harmanlandığı, birbirinden yaratıcı interaktif sahne şovları da çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.
 
Bu yıl 50.000 çocuğa ulaşmayı hedefleyen projede sevimli Pette karakteri, çocuklarla beraber birbirinden güzel şarkılar söylüyor ve keyifli oyunlar oynuyor.
 
 
 
 
"Pette Yollarda" tiyatro gösterisi, Erasta Edirne'nin etkinlik alanında 03 Kasım Cumartesi günü, 14.00 , 14.40 , 16.00 , 16.40 saatlerinde ücretsiz gerçekleşiy
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ