Erasta Edirne, Çocukları Dino Mania ile Zamanda Yolculuğa Çıkarıyor!

Etkinlik Tarihi: 19 Kasım - 24 Kasım 2019

Erasta Edirne Alışveriş ve Yaşam Merkezi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte 19-24 Kasım 2019 tarihleri arasında, birbirinden keyifli oyun ve atölyelerden oluşan “Dino Mania” başlıklı bir etkinlik düzenliyor. Milyonlarca yıl öncesinin dinozorlarını tematik dekorlarla süslenmiş bir ormanda minik ziyaretçileriyle buluşturan etkinlik, saat 14.00 - 19.00 arasında AVM’nin etkinlik alanında gerçekleştirilecek.

En kazançlı kampanyalar ve en uygun fiyatlar ile ziyaretçilerine konforlu, huzurlu ve eğlenceli bir ortamda keyifli bir alışveriş deneyimi vaat eden Erasta Edirne, “Dino Mania” etkinliğiyle bu kez minik ziyaretçilerini milyonlarca yıl öncesinin canlılarıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. Çocukların ara tatillerinde keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Dino Mania, maket dinozorlar ve tematik dekorlarla süslenmiş bir ormanda gerçekleştirilen çeşitli oyun ve atölyelerden oluşuyor.

Erasta Edirne’nin 19-24 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlediği Dino Mania etkinliğinde çocuklar, Kostüm Seromonisi, Dino Hunt, Dino Skeleton, Dinozorunu Nasıl Eğitirsin?, Dinozor Yumurtası Bulma, Uno Dino, Dino Puzzle gibi heyecan verici oyunlarla tatil keyfini doyasıya yaşayacaklar.

Minik katılımcılar, bu oyunlarda bazen mağaradan kaçan yaramaz dinozorları halkalar yardımıyla yakalayıp anne babalarına teslim etmek, bazen de yumurtadan yeni çıkan yavru dinozorları kardeşlerinin yanına sağ salim ulaştırmak ya da kazı alanında bulunan devasa dinozor iskeletini gün ışığına çıkarmak için uğraşacaklar. Dino Mania atölyeleri kapsamında ise çocuklar hem dinozorları boyayacak hem de rengarenk kartonlardan dinozor başlıkları yapacaklar. Dinozor başlıklarının yanı sıra renkli kartonlardan eğlenceli kuklalar yapmayı da öğrenen minikler sonrasında bu kuklalarla heyecan dolu maceralara atılacaklar.

Erasta Edirne, birbirinden renkli oyunlar ve atölyeler eşliğinde dolu dolu eğlenceyi yaşamak üzere tüm çocuklu aileleri alışveriş merkezine davet ediyor.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ