Erasta Edirne, Çocuklar İçin Birbirinden Eğlenceli Atölyeler Düzenliyor!

Etkinlik Tarihi: 08 Eylül - 29 Eylül 2019

Erasta Edirne, Çocuklar İçin Birbirinden 
Eğlenceli Atölyeler Düzenliyor!

Erasta Edirne Alışveriş ve Yaşam Merkezi, eylül ayı boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Vitray Boyama, Kokulu Taş Yapım, Mimari Eserler, Oda Kapısı Süsü Yapımı gibi atölyelerin yanı sıra Bubble Şov ve Sihirbaz Gösterisi’ni çocuklarla buluşturan Erasta Edirne, tüm etkinliklere ücretsiz giriş imkânı sunuyor.

Erasta Edirne, çocukların okula başlama heyecanına ortak olmak amacıyla eylül ayı boyunca minik ziyaretçilerine yönelik eğlenceli atölyeler düzenliyor. Etkinlik dizisi, 7 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen “Vitray Boyama Atölyesi” ve 8 Eylül Pazar günü düzenlenen “Kokulu Taş Yapım Atölyesi” ile başladı. Atölyelere katılan çocuklar yaz tatilinin son günlerinin keyfini çıkardı.

Erasta Edirne’nin çocuklara yönelik eğitici ve eğlenceli etkinlikleri, 21 Eylül Cumartesi günü “Mimari Eserler Atölyesi” ile devam edecek. 22 Eylül Pazar günü gerçekleşecek 45 dakikalık “Sihirbaz Gösterisi” sadece çocuklara değil yetişkinlere de keyifli bir pazar yaşatacak.

28 Eylül Cumartesi günü ise Erasta Edirne, çocukların el becerilerini geliştirmeye yönelik “Oda Kapısı Süsü Atölyesi”ne ev sahipliği yapacak. Eylül ayının son etkinliğini, 29 Eylül Pazar günü yapılacak “Bubble Şov” oluşturuyor. Erasta Edirne’nin kapılarını açtığı tüm etkinlikler ücretsiz izlenebilecek.

Hafta sonları 25 kişilik gruplar halinde düzenlenecek atölyeler,günde üç oturum şeklinde saat 14.00, 15.00 ve 16.00’da başlayacak ve toplam 75 kişi ile sınırlandırılacak. Gösteriler ise günde iki seans olmak üzere saat 15.00 ve saat 17.00’da gerçekleştirilecek.
 

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ