Erasta Edirne, Bütün Çocukları Sınırsız Eğlenceye Davet Ediyor!

Etkinlik Tarihi: 10 Mart - 31 Mart 2019

Alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Edirne, mart ayı boyunca her pazar birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çılgın Müzisyenler, Bubble Show,Kukla Müzikali ve Sihirbaz Gösterisi’ni çocuklarla buluşturan Erasta Edirne, tüm etkinliklere ücretsiz giriş imkanı sunacak.

Çocuklara yönelik ikinci etkinlik “Bubble Show” ise 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Baloncuklarla gerçekleştirilen benzersiz gösteride her yaştan çocuk, unutulmaz anlar yaşayacak.

Erasta Edirne’nin mart ayı etkinlikleri, 24 Mart Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan “Kuklalı Müzikal Gösteri” ile devam edecek. Gösteri kapsamında, Barış Manço, Kemal Sunal, Tarkan, Hadise gibi çocukların hayranı olduğu ünlülerin kuklaları eğlenceli bir tiyatro oyunu sahneleyecek.

Baharın müjdecisi mart ayının son etkinliğini ise “Sihirbaz Gösterisi” oluşturacak. Yetişkinlere ve çocuklara yönelik muhteşem gösteriler 45 dakika sürecek. Alanında profesyonel isimler eşliğinde gerçekleşecek olan program, sadece çocuklara değil yetişkinlere de keyifli bir pazar yaşatacak. “Sihirbaz Gösterisi”, 31 Mart Pazar günü saat 14.00’te gerçekleşecek. Erasta Edirne’nin kapılarını açtığı tüm etkinlikler ücretsiz izlenebilecek.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ