Doru ve Arkadaşları Erasta Edirne’de Çocuklarla Buluşuyor

Etkinlik Tarihi: 14 Eylül - 15 Eylül 2019

Doru ve Arkadaşları Erasta Edirne’de 
Çocuklarla Buluşuyor

Erasta Edirne Alışveriş ve Yaşam Merkezi, okulların açılmasıyla birlikte minik ziyaretçilerine, 14-15 Eylül tarihlerinde sevilen çizgi film karakteri Doru ve Arkadaşları’nın gösterilerinden oluşan özel bir etkinlik düzenliyor.

Erasta Edirne, çocuklara yönelik sürprizlerine eğlenceli bir etkinlikle devam ediyor. 14-15 Eylül tarihlerinde ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte, Doru ve arkadaşı Karatay’ın şarkı ve oyunlarla dolu gösterisi hafta sonunda çocuklara keyifli anlar yaşatacak. AVM’nin etkinlik alanında gerçekleştirilecek gösteri, saat 14.30, 16.30 ve 18.30'da 3 farklı seansta düzenleniyor.

Şarkılar, oyunlar ve dolu dolu eğlence için tüm çocuklar Erasta’ya!
Maskotların sahnede sergileyecekleri eğlenceli oyunlar ve çeşitli aktiviteler sonrasında çocuklar, TRT’nin en çok sevilen çizgi film karakterleri Doru ve Karatay ile fotoğraf çektirerek bu keyifli günü kalıcı bir anıya dönüştürme fırsatı yakalayacaklar.

Erasta Edirne, Doru ve Arkadaşları’nın şarkıları ve birbirinden renkli oyunları eşliğinde dolu dolu eğlenceyi yaşamak üzere hafta sonunda tüm çocuklu aileleri alışveriş merkezine davet ediyor.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ