ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri Emaar Square Mall’da

Etkinlik Tarihi: 22 Aralık - 24 Aralık 2017
 
ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri Emaar Square Mall’da
 
Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, yılbaşı döneminin en popüler alışveriş etkinliği ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 22-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri ile ayrıcalıklı yılbaşı alışverişi Emaar Square Mall ziyaretçilerini bekliyor.
 
Emaar Square Mall’un yeni yıl etkinlikleri kapsamında sabırsızlıkla beklenen etkinliği ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri 22-23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. 2 milyonu aşkın üyesine ayrıcalıklı bir dünya sunan yaşam tarzı uygulaması ZUBİZU tarafından gerçekleşecek etkinlikte 100’e yakın marka ziyaretçiler ile buluşacak. ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde tüm ZUBİZU kullanıcılarına sunulan yüzde 10 indirim ayrıcalığına ek olarak Axess ve Wings sahipleri ekstra yüzde 10 indirim fırsatına da sahip olacaklar.
 
Ziyaretçiler bir yandan yeni yıl alışverişlerini yaparken bir yandan da etkinlik boyunca devam edecek sürpriz aktivitelerle keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.
 
Seçkin markaların katılımı ile Emaar Square Mall’da saat 10:00 ile 22:00 arasında gerçekleşecek ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde alışveriş yapmak bir keyife dönüşecek.
 
Emaar Square Mall’un yılbaşı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’nin yanı sıra ziyaretçiler ay boyunca; kar küresi yapma, yeni yıl takvimi hazırlama, kapı süsleri, kış mumları ve yeni yıl dilek kurabiyeleri atölyelerine katılabilecek.
 
Ziyaretçiler ayrıca Aralık ayı boyunca hergün Emaar Square Mall’da “Sevimli Ayı Avı” oyununa katılarak eğlenceli vakit geçirerek, sevimli ayıyı kazanma şansı yakalayacaklar. Oyuna katılmak ve kazanmak isteyen ziyaretçiler, Emaar Square Mall içerisinde gizlenmiş ‘Sevimli Ayı’yı bulacak ve Emaar Square Mall’u tagleyerek ve #KutlamayaBasla hastag’ini kullanarak Instagram hesabında paylaşacaklar.
 
Aralık ayında ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri Emaar Square Mall’da yer alacak “Sokak Lezzetleri Festivali” ise farklı sokak lezzetlerini İstanbul’un farklı semtlerinden alarak tek bir noktada toplayarak, lezzet meraklılarını ağırlayacak.
 
Gastronomiye meraklı ziyaretçiler, Emaar Square Mall’un açık alanlarıda, tüm dünyada yeni bir konsep olan mobil mutfak olarak adlandırılan gezici restoran ve cafe’lerde de farklı ve lezzetli yiyecekleri tadabilirler. 24 Aralık tarihine kadar Cartoon Network işbirliği ile çocuklara yönelik etkinliklere de yer verecek olan Emaar Square Mall, yoğun katılım ile gerçekleşen Ceza ve Kalben konserlerinin ardından 22 Aralık Cuma akşamı Kenan Doğulu ve 30 Aralık akşamı Teoman konserleri ile ziyaretçilerine müzik ziyafeti sunacak.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ