Okula Dönüşün en eğlenceli yolu Emaar AVM’de

Etkinlik Tarihi: 07 Eylül - 16 Eylül 2018
İstanbul Anadolu Yakası’nın en lüks alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM, ‘Okula dönüş’ yolunu eğlenceli hale getirecek harika bir etkinlikle hem ebeveynleri hem de çocukları sürprizler ile karşılıyor. 7-16 Eylül tarihleri arasında AVM’nin bir çok noktasına kurulan ‘Kahramanlar Okula Dönüyor Macera Parkuru’, Okula Dönüş heyecanını kaçırılmayacak bir eğlenceye dönüştürüyor.
 
‘Okula Dönüş’ heyecanının başladığı bu günlerde çocukların ve ebeveynler için Emaar AVM’de kaçırılmayacak bir etkinlik başlıyor. 7-16 Eylül arasında ‘Kahramanlar Okula Dönüyor Macera Parkuru’ ile AVM’nin dört bir yanına kurulan eğlenceli etkinlik alanları sayesinde çocuklar macera ve eğlenceyi doyasıya yaşayacak.
 
Kahramanlar Okula Dönüyor Macera Parkuru, DC Super Friends, Kahraman Sahnesi, Kahraman Aileler, DC Superhero Girls, Teen Titans Go Curcuna, Kahraman Afişler, Kahraman Fotoğraf Noktası, Kahraman Akademi Kaçış Oyunu ve Kahraman Çantaları Atölyesi adlı 9 farklı ve eğlence dolu etaptan oluşuyor.
 
Okul alışverişinin en eğlenceli hali Emaar AVM’de
Küçük büyük herkesin vazgeçilmezi Süper Kahramanlar, Emaar AVM’de kurulan macera parkurunda çocuklar ve aileleriyle buluşuyor. AVM’nin çeşitli alanlarına yayılan macera parkuru, çocukların okula dönüşünü eğlenceli bir biçimde kutlayarak ailelerin alışveriş keyfini de ikiye katlıyor.
 
Emaar AVM’ye gelerek parkur için kaydını yaptıran çocuklar süper kahraman pelerinleriyle çeşitli etapları tamamlayarak hem eğlenip hem öğreniyor hem de sonundaki sürpriz hediyelerin sahibi oluyor. Anne babalar da bu parkurların bir kısmında çocuklarla birlikte görevleri tamamlamalarına yardımcı olarak kendi süper kahramanları eşliğinde bu eğlenceye ortak olma şansını yakalıyor.
Okulların alışverişini unutulmayacak bir macera parkuru deneyimi ile renklendiren Emaar AVM, tüm çocukları kendi süper kahramanlarıyla tanışmak ve doyasıya eğlenmeleri için bekliyor.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ