Karne Coşkusu Emaar AVM’de Yaşanıyor

Etkinlik Tarihi: 08 Haziran - 09 Haziran 2018
Karne Coşkusu Emaar AVM’de yaşanıyor
 
Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş merkezi Emaar AVM, bu yaz çocukların ve ailelerin karne heyecanına ortak oluyor.
 
Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM, haziran ayında aile boyu karne ve tatil coşkusunu yaşatacak fırsatlar sunuyor.
 
İlk karne hediyesi Emaar AVM’den
 
Emaar AVM, 8-9 Haziran tarihleri arasında minik misafirlerine eğitici ve eğlence dolu hediyeler sunacak. 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Toyz Shop ve Nezih Kırtasiye’den “Lego City” hediyelerine kavuşacaklar.
 
Aile boyu su altının gizemli dünyasına yolculuk
 
Karne heyecanını yaşayan çocuklar, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde 8 – 17 Haziran tarihleri arasında yüzde 50 indirimle ziyaret edebilecekler.
 
Kampanya kapsamında 39 TL yerine 19,50 TL’ye indirilen çocuk biletleri, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nin internet sitesi ve akvaryum girişinden alınabilecek.
 
Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, 200’e yakın türle, 20 binden fazla canlıyı ve 270 derece görüş imkânı olan akrilik tünel boyunca denizdeki mucizevi yaşamını ve birçok deniz canlısını görme fırsatı sunuyor. Akvaryumda, ziyaretçiler canlı besleme seanslarına katılabiliyor ve dev timsah, penguen, su faresi, su samurları, vatozlar ve diğer canlıların beslenmelerini izleyebiliyor. Aynı zamanda su canlıları ile eşsiz bir deneyim yaşamak isteyenler için tüplü dalış seansları düzenleniyor.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ