Emaar Square Mall’da Bir Gün Değil, Bir Ay Kadınlara Armağan

Etkinlik Tarihi: 08 Mart - 31 Mart 2018
Emaar Square Mall’da Bir Gün Değil,
 
Bir Ay Kadınlara Armağan
 
Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Square Mall, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gerçekleştireceği etkinliklerle kutlayacak.
 
Hande Kazanova, Aşkım Kapışmak ve Giselle Tavilson’un gerçekleştireceği workshoplar ile kadınlar Emaar Square Mall’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tadını çıkaracak. Kadınların değerini bir gün değil, her gün hatırlatmak isteyen Emaar Square Mall, Mart ayı boyunca Metin Hara, Ivana Sert, Şeyda Çoşkun gibi ünlü isimlerin katılacağı “kadın” temalı farklı etkinliklere de imza atacak.
 
Hande Kazanova’nın katılımıyla düzenlenecek “Kadın Kadına Astroloji” atölyesi ile kadınlar burçlarına yönelik detayları öğrenirken, yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak “İlişkilerde Farkındalık”ı anlatacak.
 
Emaar Square Mall’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ayrıca ünlü elektro keman şov sanatçısı Giselle Tavilson ile müzik dolu bir etkinlik gerçekleştirilecek. Giselle Tavilson elektro-kemanı ve ilginç şovlarıyla ziyaretçilere müzik dolu anlar yaşatacak.
 
Kadınların bir gün değil, her gün değerli olduğunu vurgulamak isteyen Emaar Square Mall ayrıca, Mart ayı boyunca “kadın” temalı farklı etkinliklere imza atacak.
 
Bu kapsamda 9 Mart tarihinde yazar Metin Hara’nın konuşmacı olarak katılacağı “Dünyayı Kadınlara Armağan Etmek” başlıklı söyleşisinin yanı sıra, aynı gün Türkiye’nin en eğlenceli orkestralarından ENBE de ücretsiz konser verecek.
 
Emaar Square Mall ayrıca 17 Mart’ta Zeynep Turan, 24 Mart’ta Ivana Sert ve 31 Mart’ta Şeyda Coşkun’un katılacağı etkinliklerle de kadınlarla bir araya gelerek hem eğitici hem de eğlenceli anlar yaşatacak.
 
Emaar Square Mall’da bulunan birçok marka da Mart ayı boyunca kadınlara özel olduğunu hissettireceği; makyaj, cilt bakımı, özel kampanyalar gibi etkinlikler gerçekleştirecek.
 
Ayrıca Mart ayı kapsamında gazeteci yazar Nilay Örnek de 18 Mart Pazar günü Emaar Square Mall’da bulunan Nezih Kitabevi’nde düzenlenecek imza gününde hayranları ile bir araya gelecek.
 
8 Mart Perşembe; Hande Kazanova, Aşkım Kapışmak ve ünlü elektro keman şov sanatçısı Giselle Tavilson
 
9 Mart Cuma; Metin Hara - “Dünyayı Kadınlara Armağan Etmek” Söyleşisi ve ENBE Konseri
 
17 Mart Cumartesi; Zeynep Turan
 
24 Mart Cumartesi; Ivana Sert
 
31 Mart Cumartesi; Şeyda Coşkun
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ