Cartoon Network’le macera dolu kaçış oyunu Emaar’da

Etkinlik Tarihi: 20 Nisan - 19 Mayıs 2019

İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar, çocukların büyük bir heyecanla beklediği 23 Nisan’ı Cartoon Network’ün macera dolu kaçış oyun parkuru ile karşılıyor. Emaar’da çocuklar, 20 Nisan – 19 Mayıs tarihleri arasında, Cartoon Network’ün en sevilen karakterlerinden Ben10, Gumball ve Kafadar Ayılar’la maceradan maceraya koşacak.

Çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli etkinlik serisine bir yenisini daha ekleyen Emaar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı macera ve eğlence dolu ‘Kaçış Oyunu’ parkuru ile kutluyor. Cartoon Network’ün alışveriş merkezi içerisinde 140 metrekare alana kurulan etkinliği, 20 Nisan’dan itibaren tüm çocukları bekliyor.

Heyecan dolu etkinlik; Ben10 Omnitrix, Gumball’un Mutfağı ve Kafadar Ayılarla Dans adlı macera dolu üç farklı etaptan oluşuyor. Çocukların 3 veya 6 kişilik takımlar halinde katılabilecekleri etkinlikte onlara sevilen kahramanlar Ben10, Gumball ve Kafadar Ayılar’ın yanı sıra Cartoon Network’ün kukla Youtuber’ı Toony de eşlik ediyor. Toony’nin yönlendirmesiyle her etap sonunda Cartoon Network kayıp yapboz parçalarından birini bulan çocuklar, tüm etapların sonunda ise yapbozu tamamlamayı amaçlıyor.

Emaar’dan alışveriş* yapanların yararlanabileceği macera, heyecan ve eğlence dolu ‘Kaçış Oyunu’na 5 – 12 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabiliyor.

* Kaçış Oyunun parkuruna giriş için Emaar’daki mağazalardan 50TL’lik alışveriş yapılması gerekmektedir.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ