Garaj Günleri Deposite Outlet'te!

Etkinlik Tarihi: 06 Nisan - 21 Nisan 2019

BEKLENEN İNDİRİM GÜNLERİ GELİYOR
DEPOSİTE OUTLET’TE GARAJ GÜNLERİ BAŞLIYOR!

365 gün indirimin adresi Deposite Outlet’te Garaj günleri başlıyor. 6 Nisan – 21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve tam 3 hafta sürecek indirim günlerinde
alışveriş severler istediği en trend parçalara uygun fiyatlarla sahip olacak.

Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli ve Başakşehir’in buluşma noktasında bulunan Deposite Outlet’in beklenen Garaj Günleri başlıyor. Ailecek bütün ihtiyaçların alınacağı ve moda severlerin dolaplarını yenilemek için bekledikleri indirim günleri birbirinden özel markalarla 3 hafta boyunca sürecek.

Yılda iki kez otopark alanında “indirim üzerine indirim” mottosuyla düzenlenen Garaj Günleri etkinliği, 6 Nisan’da başlıyor. 21 Nisan’a kadar sürecek Garaj Günleri’nde aralarında Hummel, Opmar Optik, Boyner, Bambi, Tefal gibi ünlü markaların olduğu 30’u aşkın marka inanılmaz fiyatlarla alışveriş imkanı sunacak.
Deposite Outlet, ulusal ve uluslararası Nike Factory Store, Adidas, Altınyıldız, Mavi, Boyner Outlet, Hotiç, LC Waikiki gibi seçkin markalarıyla İstanbul ve Başakşehir’in en dikkat çeken kazançlı alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.
 

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ