Babalar ve Çocuklar için Satranç Turnuvası Capitol Avm'de

Etkinlik Tarihi: 18 Haziran 2017
BABA HAMLE KAZANDIRIYOR
 
Capitol Alışveriş Merkezi’nin gelenekselleşen Babalar ve Çocuklar Satranç Turnuvası’nda finale kalan takımları; Iphone telefon, bluetooth hoparlör ve kulaklık gibi ödüller bekliyor.
 
Capitol, gelenekselleşen Babalar Günü Satranç Turnuvası ile tüm babaları ve çocukları 18 Haziran’da keyifli bir yarışa davet ediyor. Her yıl çekişmeli oyunlara sahne olan “Babalar ve Çocukları Satranç Turnuvası“  için 14 Haziran akşamına kadar Türkiye Satranç Federasyonu’nun İstanbul  Temsilciliğine başvuruda bulunmanız yeterli.   www.istanbul.tsf.org.tr     
 
Birinci Ödül: Iphone 6 S
İkinci Ödül: Logitech UE Boom Bluetooth Hoparlör
Üçüncü Ödül: Jabra Halo Fusion Bluetooth Kulaklık
 
BABANIZA ÖZEL SEÇİMLER CAPITOL’DE
Mimari renovasyonu sonrasında ziyaretçilerini yenilenen yüzü ile karşılayan Capitol, dünyaca ünlü birçok moda, aksesuar, dekorasyon ve teknoloji mağazaları ile yazın coşkusunu yaşamaya hazır. Geniş marka yelpazesi ile alışverişte aranılan tüm konforu bir arada sunan Capitol’de sezonun rengarenk dünyasına girerek babanız için farklı hediye alternatifleri bulabilirsiniz.
 
Capitol, yaz modasının mottolarını, en yeni teknolojik ürünleri ve babanızın gardırobuna dair birçok detayı keşfe çağırıyor.
 
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ