İNEGÖL AVM’DE RAMAZAN BOL SEÇENEKLİ

Etkinlik Tarihi: 02 Nisan - 30 Nisan 2022

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Ramazan ayının huzurunu yaşatacak. Birbirinden özel etkinlikleriyle İnegöl AVM, manevi değeri yüksek Nisan ayında ziyaretçilerine birbirinden farklı ve eğlenceli programlar sunacak. 

İnegöl AVM’de her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden eğlenceli programlar ziyaretçilerle buluşacak. Bu kapsamda; 2-29 Nisan - Mehter Gösterisi, 3 Nisan  - Hacivat Karagöz Gölge Oyunu, 8-17 Nisan  - Bubble Show, 9 Nisan  - Hat Sanatı - Kaligrafi Etkinliği, 10 Nisan -  Müzikli İp Kukla Tiyatrosu, 15 Nisan  - Canlı Hacivat Karagöz, 16 Nisan  - Mini Ramazan Davulu Atölyesi, 22 Nisan  - İllüzyon Gösterisi, 24 Nisan -  Balon Kukla Tiyatrosu, 30 Nisan  - Keçeden Kaftan Atölyesi etkinlikleri gerçekleşecek. Tüm etkinlikler iftardan sonra 21.30’da başlayacak. 

Tüm ziyaretçilerin gıda ihtiyaçları ve hediyelik eşya olarak alabilecekleri ürünleri bulabilecekleri Ramazan Sokağı AVM’nin meydanında tüm Ramazan ayı boyunca açık olacak. 

Ramazan süresince her Perşembe iftarda fast food katında fasıl dinletisi sunacak olan İnegöl AVM; 12.00 – 24.00 saatleri arasında hizmet verecek.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ