Zuhal Topal Kadınlar Gününde Atlas Park Avm'de

Etkinlik Tarihi: 06 Mart - 08 Mart 2020

ZUHAL TOPAL ile SÖYLEŞİ ZAMANI

Atlaspark’ta düzenlenecek İkinci El Eşya Festivali’nde TV dünyasının yıldız ismi Zuhal Topal’da sevenleriyle bir araya gelecek. Ekranların sevilen yüzü; Dünya Kadınlar Günü’nde 8 Mart Pazar saat 16:00’da ‘’Zuhal Topal ile Söyleşi Zamanı’’ etkinliği kapsamında hayranlarıyla buluşacak.

Eğlenceli Showlar Mülayim’den

Festivalin son gününe denk gelen Dünya Kadınlar Günü’nde İkinci el meraklılarını ‘’Mülayim’’ ile eğlenceli saatler bekliyor. Seda Sayan'ın eski yardımcısı olan, ‘’Mülayim Yollarda’’ programı ile önemli bir çıkış yakalayan Mülayim (Cengiz Çimen) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Festivale konuk olarak tüm gün showlarıyla renk katacak.

İKİNCİ EL FESTİVALİ İLK DEFA ANADOLU YAKASINDA

ATLASPARK’TA ‘’İKİNCİ EL EŞYA FESTİVALİ’’ 

 “ATMA DEĞERLENDİR’’

Eski Garaj Organizasyon tarafından Kilyos Yeşilçiftlik Restaurant’ta başlatılan ve en son 24.sü düzenlenen İkinci El Festivali binlerce kişinin gösterdiği yoğun ilgiyle büyüyerek yaygınlaşmaya devam ediyor. Kilyos Yeşilçiftlik Restaurant’ın yanısıra Beylikdüzü, Kocaeli ve Bursa’da düzenlenen Festival, ilk defa İstanbul Anadolu Yakası’nda Atlaspark’ta dolu dolu içeriğiyle meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

‘’Atma Değerlendir’’ mottosunu odak noktasına alan Festival, çağımızın tüketim dünyasında, gereksiz tüketimin önüne geçip, var olanın yeniden değerlendirilmesine ortam yaratarak çevreye ve aile bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor. Girişlerin ücretsiz olduğu Festivalde ziyaretçiler, gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalarken keyifli üç gün geçirecek. Sultanbeyli’nin gözde Alışveriş Merkezi Atlaspark’ta 06-08 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Festival’de antika, ikinci el ve tasarımcıların ürünlerin bulunduğu standlar meraklılarıyla buluşacak.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ