ANKAmall Botanik Okulu'nda Bitkileri Keşfetme Zamanı!

Etkinlik Tarihi: 20 Ocak - 04 Şubat 2018
 
Botanik Okulu 20 Ocak’ta başlıyor
 
ANKAmall, sömestr tatilinde çocukları doğayla buluşturacak.
 
Yoğun bir dönem sonrası birinci yarıyılı geride bırakan çocuklar, sömestr tatilinde doğayı keşfe çıkacaklar.Çocuklar için daima etkili, eğlenceli bir o kadar da eğitici ve öğretici etkinlikler gerçekleştiren ANKAmall, 20 Ocak’ta başlayacak Botanik Okulu’yla çocuklara doğayı ve doğanın bilgeliğini tanıtacak. Minikler, çeşitli bitkileri öğrenmekle kalmayacak; ekim, dikim yaparak toprakla da iç içe olacak ve unutamayacakları bir sömestr tatili yaşayacaklar.
 
AVM içine yerleştirilen altmış metrekarelik tematik alanda gerçekleştirilen proje ile çocuklar, toprak ve bitki türlerini tanıma, çapalama, budalama, gübreleme işlemlerini aktif olarak deneyimleyecekler. Bitkilerin yetişmesine uygun şartların sağlanması amacı ile alana kurulan sera düzeneğini da tanıyacak katılımcılar, bitkilerin gizli dünyasını doyasıya keşfedecekler. Çocuklar, tüm bu deneyimin ardından rengarenk saksılar boyayarak tohumlarını ekecek ve evlerinde yetiştirebilecekleri kendi bitkilerine sahip olacaklar. 
 
50 dakikalık uygulamalar, lisanslı eğitmenlerin liderliğinde interaktif biçimde yürütülürken, çocukların yaratıcılık, bir grubun parçası olma, ortak bir amaca ve hedefe yönelme gibi kişisel yeteneklerini de pekiştirecek.
 
Her gün saat 15.00 ve 16.00’da olmak üzere iki seans olarak gerçekleştirilecek ve 4 Şubat’a kadar devam edecek proje, çocukları bitkilerin ve bitki biliminin şifa dolu, yemyeşil dünyasına dâhil ederken, 5-12 yaş grubu çocuklar kadar yetişkinlere de yepyeni bir vizyon sunuyor.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ