Dr. Özgür Bolat Akbatı'da

Etkinlik Tarihi: 05 Ocak 2017

Dr.Özgür Bolat İle Ebeveynliğin Psikolojisi üzerine; Mutlu Ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir? söyleşisi 5 Ocak Perşembe  14:00-16:00 saatleri arasında Akbatı Avm'de

 

 

Özgür Bolat Hakkında

Dr. Özgür BOLAT, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. 1 yıl New York Üniversitesi’nde öğrenme psikolojisi eğitimi aldı.

Fulbright ve Türk Eğitim Vakfı bursu ile Harvard Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. Doktora derecesini Cambridge Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden aldı. 2007-2008 yılını MIT Sloan School of Management’ta liderlik alanında dersler alarak ve araştırma yaparak geçirdi. 2007 yılında Yeni Zelanda’da yapılan uluslararası bir konferansta ‘En İyi Genç Araştırmacı’ ödülünü aldı. Özgür Bolat, 2008’de okullarda Öğretmen Liderliği Projesini başlatmıştır. Proje 100’den fazla devlet okulunda ve özel okulda uygulanmaktadır.
 
Dr. Özgür BOLAT, şu anda okullara ve şirketlere danışmanlık, hürriyet.com.tr’de köşe yazarlığı veTEV’de danışmanlık yapmaktadır. Aynı zamanda kurmuş olduğu Gelişen Aile Akademisi bünyesinde yürüttüğü Anne Baba Okulu ile ebeveynlere mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmenin prensiplerini öğretmektedir.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ