Dr. Fevzi Özgönül ile Beden Aklıyla Zayıfla Söylesişi Akbatı'da

Etkinlik Tarihi: 30 Mart 2017
Dr. Fevzi Özgönül ile Beden Aklıyla Zayıfla Söylesişi Akbatı'da
 
 
Beden Aklıyla Zayıfla kitabının yazarı Dr. Fevzi Özgönül Yaşam Akademisi’nin konuğu oluyor. Ünlü doktor 30 Mart Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştireceği söyleşisinde diyet ve zayıflama konusunda doğru bilinen yanlışları misafirlerle paylaşacak.
 
Yaşam Akademisi, Mart ayının son haftasında ‘Beden Aklıyla Zayıfla Modeli’ ile son dönemlerde adından oldukça söz ettiren Dr.Fevzi Özgönül’ü ağırlıyor. Uzun yıllar aile hekimliği yapan Özgönül, obezite konusunda yaptığı çalışmalar ışığında sağlıklı beslenmeyi, ideal kilo ve diyet hakkında merak edilen konuları 30 Mart Perşembe günü Akbatı AVYM’de katılımcılar ile paylaşacak.
 
Kalori hesaplarını kenara bırakan, doyana kadar yemeyi öğütleyen Özgönül, bedenin de bir aklı olduğunu ve onu çalıştırdığımız takdirde kilo problemi diye bir sorunun kalmayacağını savunuyor. Söyleşisinde beden aklının ne demek olduğunu ve nasıl çalıştırılabileceğini paylaşacak olan Dr. Fevzi Özgönül, katılımcıların merak ettikleri tüm soruların da yanıtı verecek.
 
‘Beden Aklıyla Zayıfla’ adlı söyleşisiyle Dr. Fevzi Özgönül misafirlerle 30 Mart Perşembe günü saat 14.00-16.00 arasında Akbatı zemin kat havuz önünde buluşacak.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ