Çocuklar geleceğin dilini Akasya’da öğreniyor

Etkinlik Tarihi: 22 Ocak - 06 Şubat 2022

Öğrencilerin dört gözle beklediği sömestir tatili, eğlenceli etkinliklerle Akasya’da yaşanacak. Çocukların hem eğlenecekleri hem de geleceğin dilini öğrenecekleri “Logiscool Kodlama Atölyesi”, 22 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında 6-18 yaş arası katılımcılarını Akasya’da ağırlayacak.
Akasya çocukların yarı yıl tatilini dolu dolu geçirebilmesi için bu sene de birbirinden keyifli etkinlikleri minik misafirleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Çocuklar için yılın en keyifli zamanlarından olan sömestir tatili boyunca öğrenciler, birçok farklı etkinliği deneyimleme fırsatı yakalayacak.
Uluslararası Kodlama ve Robotik Kursu Logiscool iş birliği ile Akasya -1. katta gerçekleşecek “Logiscool Kodlama Atölyesi” ile 6-18 yaş arası öğrenciler geleceğin dili olan kodlamayı öğrenebilecekleri 1 saatlik eğitim alma imkanı bulacaklar. Çocuklar bu 1 saatlik eğitim sonunda bir oyun tasarlayabilecekler. 22 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00 saatlerinde gerçekleşecek atölyelere öğrenciler, Akasya Mobil Uygulaması üzerinden temin edecekleri kodlar ile katılabilecek. Geleceğin dilini gençlere temelden öğretmeyi hedefleyen “Logiscool Kodlama Atölyesi” ile öğrenciler hem keyifli hem de öğretici bir sömestir deneyimi yaşayabilecek. 
“Logiscool Kodlama Atölyesi”, sınırlı sayıda katılımcıya açık olacak ve atölyeye aynı anda 10-12 çocuk katılım gösterebilecek. Atölyeye Akasya Mobil Uygulaması üzerinden katılım kodu alan herkese Akasya LEGO Store’da kullanabilecekleri 250 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli 50 TL indirim kodu da hediye edilecek.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ