Akasya Sokak Lezzetleri Festivali Başlıyor!

Etkinlik Tarihi: 18 Haziran - 19 Haziran 2022

Akasya, 18-19 Haziran tarihlerinde tüm misafirlerini Sokak Lezzetleri Festivali’ne davet ediyor. İki yıl aradan sonra bu yıl üçüncüsü düzenlenecek festivalde birbirinden özel restoranlar Türk mutfak kültürünün enfes sokak lezzetlerini Akasya ziyaretçileri ile buluştururken, kültür-sanat sektörü çalışanları için kolektif bir destek hareketi olan Dirsek Teması’na bağlı gruplardan “Subway Jazz Station”ın müzikleri iki gün sürecek festivale eşlik edecek. Aynı zamanda her iki günde de Litoterapist Ebru Şen katılımcılara “Taşların Fısıltısı”nı anlatacak ve Burcu Baraner Kutluğ ile Babalar Günü’ne Özel ‘’Babamı Çiziyorum Atölyesi” düzenlenecek. 

Akasya, misafirlerini 18-19 Haziran tarihlerinde Retro Lunapark’ta benzersiz bir Sokak Lezzetleri Festivali’ni deneyimlemeye bekliyor. İki yıl aradan sonra bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek festivalde; 7 Restaurant Catering, Edirne Ciğercisi Naci Usta, Elbet Steakhouse, Girandola, Lokmacı Birol Usta, Maranda Döner, Ozzie's 1968 Kokoreç, Saucisse Moda, Sevda Gazozcusu, Şekerci Cafer Erol ve Tarihi Kanlıca Yoğurdu birbirinden güzel sokak lezzetlerini Akasya misafirlerine sunacak. Bu özel festivale keyifli atölyeler ve müzik performansları eşlik edecek.
Dirsek Teması iş birliğiyle “Subway Jazz Station” sahnede olacak

Akasya, Sokak Lezzetleri Festivali kapsamında; pandemi nedeniyle çalışamayan ve/ veya ekonomik güçlük yaşayan sanatçı, icracı, teknisyen, saha çalışanı gibi kültür-sanat sektörü çalışanlarına destek sağlamak amacıyla kurulan “Dirsek Teması” ile bir araya geliyor. Yaptığı çalışmalardan elde ettiği gelirin tamamını kültür-sanat sektörü çalışanlarına aktaran Dirsek Teması aracılığıyla “Subway Jazz Station” grubu festivalde yer alacak. Subway Jazz Station 18-19 Haziran tarihlerinde, saat 14:00, 16:00 ve 18:00’de gerçekleştirecekleri 40’ar dakikalık performanslarıyla Akasya’da lezzeti sanatla buluşturacak.

Babalar Günü’ne de renk katan keyifli atölyeler 
18-19 Haziran tarihlerinde saat 17:00’da gerçekleşecek “Ebru Şen ile Taşların Fısıltısı/ Mie Official” atölyesinde Litoterapist Ebru Şen, taşlar yoluyla doğanın dilini anlama ve yararlanma yolundaki bilgi ve tecrübelerini aktaracak. Yine festivalin iki gününde de 13:00-17:00 arası her saat başı "Babamı Çiziyorum" atölyesi yapılacak. Çocuklar, Sanatçı Burcu Baraner Kutluğ eşliğinde Babalar Günü’ne özel portreler çizerek, babalarına hediye edecekler. Çizilen portreler Akasya'da sergileniyor olacak. Atölye sonunda ise katılan çocuklara birer kartpostal hediye edilecek
 

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ