LC Waikiki ile okula dönüş

10 Eylül 2017

LC Waikiki ile okula dönüş, çocukların heyecanına heyecan katacak. Okulda daha rahat hareket etmelerini sağlayan LC Waikiki ‘Back to School’ koleksiyonu çocuklara aynı zamanda tarzını yansıtma imkanı da sunuyor. Tüm zamanların klasik desenlerinin yanı sıra hareketli baskıların yer aldığı koleksiyon çocuklara okulda da cool bir görünüm katıyor.

LC Waikiki, yaz tatilinin ardından okula dönmeye hazırlanan öğrencilere hem içinde rahat edebilecekleri hem de tarzlarını ortaya çıkarabilecekleri bir ‘Back to School’ koleksiyonu hazırladı. Enerjinin rengi kırmızı, huzur ve güvenin rengi yeşilin yoğun olduğu koleksiyonda oduncu gömlekler, kamuflaj desenli ve baskılı sweatshirtler koleksiyonda göze çarpıyor.

Asaletin rengi beyazın kullanıldığı gömlek ve polo yaka tişörtler sezonun trendi olurken, siyah ve bejle kombinlenen kanvas pantolon ve eteklerle genç kızlar tarzını konuşturacak. Erkekler ise, hem spor hem klasik stillere hitap eden okula dönüş koleksiyonunda rahat tasarımlarla boy gösterecek.

En eğlenceli okul günleri için tasarlanan pantolon, gömlek, süveterler sevdikleri renk ve baskılarla küçük beyleri beklerken, birbirinden renkli pantolon, polo yaka tişört, yelek, hırka ise minik kız öğrencilerin stilini tamamlayacak aksesuarlarla okul günlerinin vazgeçilmezi olacak.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ