DERİMOD’dan Biri Size, Biri Sevdiğinize

07 Şubat 2017

DERİMOD’dan Biri Size, Biri Sevdiğinize

DERİMOD, Sevgililer Günü’nde ‘Biri Size, Biri Sevdiğinize’ kampanyası ile aşıkları sevindiriyor. Tüm deri ceketlerde etiketin yarısı artı ikinci ürüne ekstra yüzde 50 indirim fırsatıyla bu Sevgililer Günü’nde hem kendinizi hem de sevdiğinizi şımartın!

Tarzından ödün vermeyen kadın ve erkekler için tasarladığı birbirinden farklı ceket, ayakkabı ve çanta modelleri ile deri modasına yön veren DERİMOD, iddialı çizgileri, modern ve stil sahibi tasarımları ile bir B’aşka hediye alternatifi sunuyor.

DERİMOD, Sevgililer Günü’ne özel deri ceketlerde etiketin yarısı artı ekstra ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı sunarak sevgi dolu kalpleri ısıtıyor. Farklı dokularda ve renklerde birçok modelin yer aldığı DERİMOD Deri Ceket Koleksiyonu tüm ihtişamı ile sizi bekliyor.

Ayakkabı ve çantalarda yüzde 70 + ikinci ürüne yüzde 30 indirim

Sezonun yükselen trendlerini kaçırmak istemeyenleri bu Sevgililer Günü’nde de unutmayan DERİMOD, modern kadın ve erkeklere tasarladığı birbirinden farklı ayakkabı ve çanta modelleri için özel indirim kampanyası uyguluyor.

DERİMOD’un yeni sezon koleksiyonuna yön veren tüm ayakkabı ve çantalarda geçerli olan yüzde 70’e varan indirim artı ekstra ikinci ürüne yüzde 30 indirim avantajı ile siz de derinin zamansız modasına ayak uydurmak ve tarzınızı ortaya koymak için mutlaka bir DERİMOD mağazasına uğrayın!

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ