BAYRAM ALIŞVERİŞİNİZ %50’ye varan İNDİRİMLERLE BOYNER’DEN

22 Haziran 2017

Bayramda yaz indirimiyle, haydi Boynerle!

BAYRAM ALIŞVERİŞİNİZ 

%50’ye varan İNDİRİMLERLE BOYNER’DEN

Bayram alışverişiniz için aradığınız her şey Boyner’de üstelik seçili ürünlerde yarı fiyatına! Boyner, sezonun ve dünya moda markalarının kadın, erkek, çocuk koleksiyonlarında sunduğu avantajlı Bayram kampanyasıyla müşterilerini Boyner ve boyner.com.tr’ye davet ediyor. 27 Hazirana kadar geçerli Boyner bayram kampanyası ile tatil ve bayram alışverişinizde tüm ihtiyaçlarınız %50’ye varan indirimlerle sunuluyor. Üstelik Axess ve Cardfinans’a özel, 3 ve üzeri ürün alışverişinize indirimlere ek %15 indirim de sizi bekliyor.

Boyner’in yazın dinamizmini yansıttığı yaz koleksiyonuna göz atabilir gardırobunuzu güncel moda trendleri, canlı renkler, hafif doku ve kumaşlarla yenileyebilirsiniz. Giyimden ayakkabıya, çantadan aksesuara, cilt bakım ürünlerinden sezonun güçlü kokularına ve spor yapmayı sevenler için dünyaca ünlü aktif spor markalarının geniş koleksiyonlarına, Boyner Bayram kampanyasıyla sahip olmanın şimdi tam zamanı.

Çiçek desenli mayolar, fırfır detaylı bikiniler şortlar, bermudalar, baskılı tişörtler, tulumlar, yelken baskılı, desenli pantolonlar, yazılı atlet ve tişörtler Bayram’da çocukları mutlu etmek için çeşitli alternatifler sunuyor.

 

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ