Kent Meydanı Avm'den Anneler Günü'ne Özel Yarışma! Annem,Pastam ve Ben..

Etkinlik Tarihi: 14 Nisan - 08 Mayıs 2016
Kent Meydanı AVM bu yıl 7. kez düzenlediği ‘Annem Pastam ve Ben’ yarışmasıyla Anneler Günü’nü tatlı bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.
 
'Annem, Pastam ve Ben' yarışmasına katılmak isteyen ve çocuklarıyla beraber pasta yapan annelerin, pastanın fotoğrafını, pasta yaparken çektirdikleri kendi fotoğraflarını ve pastanın tarifini Kent Meydanı AVM’nin etkinlik@kentmeydani.com adresine e-mail yoluyla ulaştırmaları bu sene de yarışmaya katılım için yeterli oluyor.
 
Pastalarının tarifleri ve pastalarıyla birlikte poz veren anne ve çocukların başvurularını bu yıl Kent Meydanı AVM Pazarlama Yönetmeni Emel Ayman, Fotoğraf Sanatçısı Semih Ural, Sihirli Parmaklar Blogger Emel Balıkçı, Düşlerimin İncisi Blogger Dilek Kırbıyık, Yamananne Blogger Deniz Ağaoğlu değerlendiriyor.
 
Jürinin “en tatlı an”ı seçeceği “Annem, Pastam ve Ben” yarışmasına katılım 8 Mayıs akşamına kadar sürecek. İlk üçe girenler ise Bir de Teknosa Exxtra, Turkcell ve Samsung sponsorluğunda birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacaklar.
 
Kazananların yanı sıra tüm katılımcıların tariflerinin bulunduğu kitapçık ise bu yıl da ücretsiz olarak Kent Meydanı AVM tarafından dağıtılacak.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ