Sıradan Etkinliklerden Sıkılan Çocuklara Müjde: İki İlginç Müze Deneyimi Maltepe Park'ta

Etkinlik Tarihi: 20 Ocak - 29 Ocak 2017

 

Sıradan Etkinliklerden Sıkılan Çocuklara Müjde: İki İlginç Müze Deneyimi Onları Bekliyor!
 
MALTEPE PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE
 
SÖMESTİR SÜRPRİZLERİ SEVİNDİRİYOR…
 
Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde, sömestir süresince gerçekleştirilen sürprizler, çocukları ve ailelerini sevindiriyor. Tatilde çocuklara ilgi çekici ve eğitici fırsatlar sunmayı amaçlayan Maltepe Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin Mini Tarım Müzesi’ni ve tek matematik müzesi Tales Matematik Müzesini  ziyaretçilerinin ayağına getiriyor.
 
Öğrencilerin dinlenme ve eğlenme zamanı sömestir döneminde, çocukların yaşamlarında yeni ufuklar açmayı hedefleyen “Gezici Mini Tarım Müzesi” (Anadolu Tarım Aletleri Sergisi) Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde 20-29 Ocak tarihleri ve 12:00 – 18:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
 
Çocuklar, doğa farkındalığını artırmayı hedefleyen Mini Tarım Müzesi’nde, keşfederek, araştırarak, bizzat uygulamalara katılarak, oyunla ve deneyimleyerek öğrenme fırsatı bulacak. Gezici Mini Tarım Müzesi’ni, (Anadolu Tarım Aletleri Sergisi), Maltepe Park’ta ziyaret edenler, kültürel, toplumsal ve biyolojik çeşitliliği, insanların değişen koşullara uyum sağlamasını ve bu uyum sürecinin gelişimini anlatan bir bilimsel çabalar bütünlüğüne şahit olacaklar.
 
Ziyaretçiler serginin yanı sıra, atölye çalışmalarına, eğitici oyunlara ve söyleşilere katılacaklar.
 
 
Maltepe Park Alışveriş Merkezi, Aydın’a gitme fırsatı ve zamanı bulamayan öğrenciler için Türkiye’nin ilk ve tek; Avrupa’nın ise en kapsamlı Matematik Müzesini 30 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında İstanbul’a taşıyor.
Maltepe Park Alışveriş Merkezi’ni bu tarihlerde, yine saat 12:00 – 18:00 arasında ziyaret edenler, 7’den 70’e her yaş grubuna seslenen Tales Matematik Müzesi’nde, matematiğin özünün mantıksal ve analitik düşünme olduğunu deneylerle gösteren farklı bir dünya ile tanışacaklar.
 
Ayrıca  20-29 Ocak tarihlerinde İstanbul Çocuk Sanat Tiyatrosu Oyunları'da Sömesrt Tatiline özel Maltepe Park'ta 
 
Cuma 15.00
Cumartesi Pazar 11.00 -14.00
Hafta içi 14.00
 
Her seans oyunlar değişecektir. Her oyun sonunda oyuncular, matları ve boyama kitaplarını karne hediyesi olarak miniklere dağıtılacak. Yaş aralığı 2 -10’dur.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ