Ajanlığın Gizemi Antalya Migros Avm'de Çözülüyor

Etkinlik Tarihi: 20 Mayıs - 05 Haziran 2016
AJANLIĞIN GİZEMİ MİGROS ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE ÇÖZÜLÜYOR.  
Antalya Migros Alışveriş Merkezi, 20 Mayıs – 05 Haziran tarihleri arasında Almanya’dan getirtilen interaktif bir sergi olan “Top Secret “ etkinliğine ev sahipliği yapıyor.   
 
Şifre ve Kodlar, takip, dinleme, kamuflaj, firar ve kaçış gibi terimlerle gerçek bir ajan deneyiminin yaşanacağı Top Secret etkinliğinde, merak uyandıracak heyecan dolu dakikalar alışveriş merkezi ziyaretçilerini bekliyor olacak.   
 
Antalya Migros Alışveriş Merkezi içerisinde kurulan toplamda 7 farklı istasyondan oluşan bu etkinlikte ziyaretçiler, ‘endoskop’ ve ‘açılı ayna’ gibi çeşitli aletleri kullanarak dinleme ve gözetleme yapma imkânına sahip olurken;  “Bir casus neler yapar?”, “Ajandan farkı nedir?”, “Dedektif kime denir?” gibi gizemli soruların yanıtlarını Ajan ofisini ziyaret ederek bulabilecekler.   
 
Aynı zamanda sergide görevli hosteslerden aldıkları top secret oyun kartlarındaki gizemli ipuçlarını bulan ve oyun kartlarını danışmaya teslim eden tüm ziyaretçilere, Antalya Migros görselli kupa bardağı hediye ediliyor.   
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ