Capitol Avm

Mahir iz Cd Altunizade İstanbul

Tel: 0 216 554 77 77

Capitol Avm

Servis Bilgisi Yok Sinema: Spectrum 0216 554 77 77 Otopark: 0-3 saat ücretsiz Vale: 20TL
Bu AVM’de ETKİNLİK Olunca Haber Ver...

1993 yılında kurulan Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi, uluslararası hizmet ödülleriyle taçlandırdığı kaliteli hizmet anlayışıyla İstanbullulara 27 yıldır alışverişin ötesinde bir “yaşam merkezi” olarak hizmet vermektedir.

İstanbul Anadolu Yakası’nın ilk alışveriş merkezi olan Capitol, alışverişi eğlence, kültür ve sanat aktiviteleriyle harmanladığı bir atmosferde ziyaretçilerine sunmaktadır. İstanbullular için alışverişin gözde ve keyifli merkezi haline gelen Capitol, misafirlerinin memnuniyetini her zaman üst seviyede tutmak için hizmetlerini sürekli yenileyip geliştirmektedir.

Spectrum Cineplex son teknolojilerle donatılmış 10 sinema salonuyla vizyon filmlerini keyifli hale getirirken, VIP sinema salonuyla da izleyicilere farklı deneyimler yaşatmaktadır. Ayrıca Başka Sinema filmlerine yer verdiği salonlarıyla da Anadolu Yakasında festival filmlerine ev sahipliği yapmaktadır.

Captune World çocuk eğlence alanı ile 1000 metrekarelik alanda eğitici, öğretici ve birbirinden eğlenceli oyun alanlarıyla minik ziyaretçilerin aileleriyle birlikte daha kaliteli zaman geçirebilmelerini sağlamaktadır.

8 yıl önce Türkiye’nin en doğusunda başlayıp sırasıyla Van, Artvin, Mardin, Nevşehir, Adana, Afyon ve Edirne’de Dilek Ağacı Sosyal Sorumluluk Projesi ile binlerce çocuğun hayallerine ziyaretçileriyle birlikte dokundu.

Capitol mağazalarında herhangi bir ürünün bedeninin ya da renginin bulunamaması durumunda; talep edilen ürünün başka bir mağazadan iki saat içerisinde getirilerek ücretsiz olarak müşteriye ulaştırılmasını amaçlayan ve 2009 yılından bu yana devam ettirdiği ile müşteri memnuniyeti kapsamında ödül alan CapGetir hizmeti bulunmaktadır.

Açık hava terasları, kapalı ve açık otopark alanlarına ek olarak vale hizmeti de sunarken, ziyaretçilerimizin kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını bir arada yaşayabileceği hizmetleri Anadolu Yakasının klasiği olarak ilk günkü sıcaklığı ile sunmaktadır.

Ödüller
2019 - International Business Awards  / En Güzel Kelime Anne / Communications or PR Campaign of the Year / Social Media Focused  / Bronze Stevie Winner
2019 - International Business Awards / En Güzel Kelime Anne / Digital Media Relations / Social Media Focused  / Bronze Stevie Winner
2019 - Hermes Creatıve Awards / En Güzel Kelime Anne / Yılın Sosyal Medya Kampanyası / Platin
2019 - Hermes Creatıve Awards / En Güzel Kelime Anne     / Yılın İnteraktif Medya Deneyimi / Platin
2019 - Hermes Creatıve Awards / En Güzel Kelime Anne     / Yılın İletişim Pazarlama Kampanyası / Gold
2019 - Hermes Creatıve Awards / En Güzel Kelime Anne     / Yılın Pr  Özel Ödülü / Gold
2018 - Campaign Türkiye / Capıtol Yılın Avm Markası / Brand Of The Year

 

Capitol Avm'de Bulunan ATM'ler
Capitol Avm'yi Nasıl Buldunuz?
Sizde Bir AvmGezgini Olarak Puanlamaya Katılabilirsiniz.
4,2
Ziyaretçi Yorumları
Derya özyurt
Capitol en sevdigim avm ama mesciti yok neden herşey düşünülüp küçücük bir alanı insanların ibadeti için düşünmemişler acaba halbuki capitol yenilendi bu düşünülmeliydi
Seda Demir
Alışveriş için senelerdir değişmeyen adresim yenilendi şimdi çokk daha keyifli oldu

Ayrıca Capgetir uygulaması muhteşem bir şey
Hatice M.
çok merkezi bir noktada olması en önemli özelliği bence
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ