Highway Avm /Outlet

Ankara-İstanbul Otoyolu Elmalık Mevkii BOLU

Tel: 0374 250 10 14

Highway Avm /Outlet

Servis Saatleri Sinema Bilgisi Yok Otopark Bilgisi Yok Vale Bilgisi Yok
Bu AVM’de ETKİNLİK Olunca Haber Ver...

Highway Outlet Avm, bünyesinde 111 seçkin markayı barındırmaktadır. Highway Outlet, ülkemizin en büyük otoyol üzeri Alışveriş, Eğlence ve dinlenme tesisidir. Boludağı AŞ. bünyesinde "BOLUDA" projesinin ilk etabı olarak faaliyettedir.

7 ayrı süs havuzu, bölgenin önemli doğal güzelliği olan Yedigölleri temsil etmektedir. Toplamda 2000m² olan süs havuzları ile suyun dinlendirici etkisi Alışveriş merkezi içinde her noktada kullanılmıştır. 3750 araçlık otopark kapasitesi bulunmaktadır.

ÇOCUKKENT FUNGOOO AÇILDI!

Bölgenin en büyük çocuk oyun alanı ve eğlence merkezi ÇOCUKKENT FUNGOOO HighWay Outlet AVYM’ de açıldı.Yaklaşık 5 milyon TL gibi büyük bir yatırımla 4000 metrekarelik alan üzerine kurulan Eğlencenin Başkenti ÇOCUKKENT FUNGOOO bölgenin en büyük çocuk oyun alanı olarak HighWay Outlet’te hizmete başladı.

İçerisinde miniklerin ilgi odağı haline gelen Soft Play oyun alanı, Çarpışan Arabalar, Dönme Dolap, Balerin, Ranger, Gondol gibi birbirinden renkli daha birçok oyuncak bulunurken, Bowling, Bilardo ve Sinema salonu ile büyük küçük demeden herkese eğlence fırsatı sunuyor. Anne ve babalar çocuklarını Soft Play oyun alanına gönül rahatlığıyla bırakıp alışverişin keyfini sürebilecekleri gibi, sinemaya gidip diledikleri filmi Cineway farkıyla izleyebilecekler. 

Highway Avm /Outlet'te Bulunan ATM'ler
Highway Avm /Outlet'i Nasıl Buldunuz?
Sizde Bir AvmGezgini Olarak Puanlamaya Katılabilirsiniz.
4,3
Ziyaretçi Yorumları
Zekai
Her şey pahalı, arap dolu, yorucu mekan
Sümeyra Ö.
Antalya dönüşü uğradım. Tam anayol kenarında. Hem alışveriş yapıp hem dinlendim. Çok güzel yemek yeme mekanları mevcut. Wc ve mescidi de gayet güzel. tebrikler...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ