'Kahve'ye Dair Her şey! 'Palladium Coffee Days' Başlıyor

Etkinlik Tarihi: 22 Şubat - 25 Şubat 2018
 
'Kahve'ye Dair Her şey!
'Palladium Coffee Days' Başlıyor
 
PalladiumAtaşehir Avm , 22-25 Şubat tarihleri arasında“Kahve Günleri” düzenliyor. 18 markanın yer aldığı etkinlikte, birbirinden leziz kahve çeşitlerinin keşfedildiği ücretsiz kahve tadımlarından, kahve ve kahve yanında iyi giden lezzetlerin yapımının öğretildiği eğlenceliatölye çalışmalarına kadar, kahveye dair her şey Palladium'da!
 
Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 22-25 Şubat'ta “Kahve Günleri” düzenliyor. Kahvenin cezbedici kokusu ve muhteşem tadının keyfi, Palladium Coffee Days'de çıkarılıyor.
 
Ücretsiz kahve tadımlarıyla, keşfin lezzetine varıldığı kahve dünyasında çıkılan bu yolculukta, eğlenceli atölye çalışmalarıyla, evde kahve ve kahvenin yanında iyi giden lezzetlerin yapımının incelikleri, uygulamalı olarak anlatılıyor.
 
Etkinlikte, Espresso Perfetto, Coffee Manifesto, Drip, Just Coffee, Caffe Yom, Montag Coffee, Molecule Coffee, Pappa Cafe, Jimmy's Coffee Corner, Coffeemania, BaDe Chocolatier, Nescafe Dolce Gusto, Nescafe Gold, Arzum Okka, Ali Muhiddin Hacı Bekir, R&C Tasarım, Tchibo ve Pınar Süt katılımcı marka olarak yer alıyor.
 
AVM’nin küre alanından ana koridora kadar yayılan organizasyon için kurulan stantlarda, lezzetli tatların tadımları ve satışlar gerçekleşecek. Eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ve kahveye dair her şeyin yer aldığı etkinlik, 4 gün boyunca devam edecek.
 
Atölyeler
24 Şubat Cumartesi
13:30 – Hario v60 ile Kahve Demleme Atölyesi - Barista Dilek Kaya
15:00 – Kahve Yanı Lezzetleri-Sağlıklı Atıştırmalıklar Atölyesi - Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Uzmanı Pelin Gümüş & Tuba Başar
16:30 –‘Cold Brew’-Soğuk Demleme Atölyesi - Barista Haluk Tuncay
 
25 Şubat Pazar
13:30 –Mokapot ile Kahve Demleme Atölyesi - Barista Dilek Kaya
15:00 -Kahve Yanı Lezzetleri-Sağlıklı Atıştırmalıklar Atölyesi -Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Uzmanı Pelin Gümüş & Tuba Başar
16:30 –Evde Profesyonel Kahve Demleme Atölyesi - Barista Emin Yılmaz
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ