İstMarina AVM, Sömestir Festivaline Ev Sahipliği Yapıyor

Etkinlik Tarihi: 18 Ocak - 25 Ocak 2020

Sanattan spora, sağlıktan eğlenceye, gastronomiden modaya kadar sayısız mağaza ve etkinlikle hizmet veren İstMarina AVM, çocukları birbirinden keyifli aktivitelerle buluşturmaya devam ediyor.18-25 Ocak tarihleri boyunca gerçekleşecek olan Slime Fest, renkli atölyeler ile macera dolu bir deneyim yaşatacak.

Çocukların heyecanla beklediği yarıyıl coşkusu, İstMarina AVM’de yaşanıyor. Yediden yetmişe herkesi birbirinden neşeli etkinliklerle buluşturan İstmarina AVM, sömestir tatiline gün sayan minikler için öğretici ve keyifli bir festivale ev sahipliği yapacak 18 – 25 Ocak tarihleri boyunca düzenlenen renkli atölyelerle farklı deneyimler yaşayan çocuklar, Slime Fest’te doyasıya eğlenecek.

Sürprizlerle dolu festival için geri sayım başladı
Slime yapım atölyeleri, eğlence alanları, challenge turnuvaları, fotoğraf çektirme alanı ve dekorlarıyla renkli aktivitelerin gerçekleşeceği festivalin katılımcıları, kendileri için yaptıkları slime’ları sergileyecek. Slime Fest logolu şapka ve önlükleriyle atölyeye katılan çocuklar, masalarda kendilerini bekleyen özel Funbox kutularının içindeki sürpriz slime malzemelerini deneyimleme şansı yakalayacak.

Festivalin kazananları ödüllendirilecek
Eğlendirirken öğreten etkinliklerle çocukların vazgeçilmez adresi haline gelen İstMarina AVM’de gerçekleşecek olan festival, keyifli yarışmalara da ev sahipliği yapacak. AVM’nin Instagram hesabından, 20 – 23 Ocak tarihleri boyunca sürecek olan yarışmaya iki arkadaşını etiketleyerek katılım gösteren takipçiler, ödülünü ünlü YouTuber Gül Korzay’dan alacak. 24 Ocak günü saat 15.00’da Gül Korzay’ın sunumuyla ödül şöleni yaşatacak olan festival, Bidünya Oyuncak - Dobişkto TV etkinliği ile keyifli anlara sahne olacak.

Pijamaskeliler İstMarina AVM’de buluşuyor
Yarıyıl tatili boyunca festival tadında aktiviteler sunan İstMarina AVM, 26 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Pijamaskeliler’le minikleri bir araya getiriyor. Disney Junior'da yayınlanan İngiliz-Fransız ortak yapımı çizgi dizinin kahramanları, macera tutkunlarına eğlence dolu anlar yaşatacak.

İstMarina AVM, 200 TL alışverişe Audı Q2 kazandırıyor
Kazançlı alışveriş fırsatını bu yıl da Audi Q2 ile taçlandıran İstMarina AVM’de yer alan mağazalardan 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, çekilişle son model Audi Q2 marka otomobil kazanma şansı yakalıyor. 15 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek olan kampanya süresince belirtilen tutarda alışveriş yapıp fiş ve faturalarını AVM içerisindeki kampanya stantlarına ibraz ederek onaylatan ziyaretçilerden, çekiliş sonunda bir talihli Audi Q2 otomobilin sahibi olurken, üçer kişi iPhone XS ve Samsung 4K UHD TV kazanma şansı yakalayacak.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ