İnce Saz Forum Kayseri Avm'de

Etkinlik Tarihi: 02 Temmuz 2016
Geldi 11 Ayın Sultanı, Forum Kayseri’de Buluşma Zamanı
 
İncesaz Forum Kayseri’de!
 
Forum Kayseri ramazanda İncesaz müzik grubunu terasında ağırlıyor. Geleneksel Türk müziğini modern tınılar ile yorumlayan grup, 2 Temmuz’da Kayserililere müzik ziyafeti yaşatacak. 
 
Kayseri’nin gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, 11 ayın sultanı ramazan ayında gerek yaptıkları dizi müzikleri gerekse albüm çalışmaları ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan İncesaz müzik grubunu ağırlayacak. 2 Temmuz Cumartesi saat 18.00’de yapılacak ücretsiz konserde İncesaz, sevilen parçalarını Kayserililer için seslendirecek. 
 
Tanbur, kanun, kemençe gibi geleneksel sazları kullanarak, çağdaş tınılar, armoniler ve düzenlemeler ile klasik Türk müziğini yeniden yorumlayan ve yeni bir yaklaşım getiren grup, özellikle İkinci Bahar, Ekmek Teknesi, Çınaraltı, Sev Kardeşim gibi ünlü dizilere yaptıkları müziklerle tanınıyor. 
 
Muhteşem Erciyes manzarası konsere eşlik edecek
 
İncesaz konseri Forum Kayseri’nin terasında yapılacak. İlk kez bir etkinlik için terasını açacak olan Forum Kayseri’deki konsere görkemli Erciyes Dağı da eşlik edecek, dinleyiciler manzara eşliğinde konseri izleyecek.
 
İncesaz’ın müzik şölenine tüm Kayserililer davetli!
 
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ