Ege Perla'nın En Sevilen İtalyanı Murano’s, Şef Tommaso Mandorino’yu Ağırlamaya Hazırlanıyor

Etkinlik Tarihi: 20 Kasım - 22 Kasım 2019

Ege Perla’nın En Sevilen İtalyanı Murano’s, Şef Tommaso Mandorino’yu Ağırlamaya Hazırlanıyor
İzmir’in ve Ege Perla’nın sevilen markası Murano’s, şehre İtalyan esintisi getirecek. 20-21-22 Kasım’da düzenlenecek İtalyan Günleri’nde ünlü Şef Tommaso Mandorino özel reçetelerini Ege Perla misafirlerine sunacak.

İş GYO tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla; İzmir’in gastronomi kültürüne değer katan etkinliklerine devam ediyor. İzmir’in ve Ege Perla’nın sevilen markası Murano’s, İtalyan Büyükelçiliği’nin katkılarıyla düzenlenecek İtalyan Günleri’nde, İtalya’nın en önemli şeflerinden Tommaso Mandorino’yu İzmirlilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Milano’da bulunan Osterio Restaurant’ın ünlü şefi Tommaso Mandorino’nun özel reçetelerini hazırlayıp 20-21-22 Kasım’da Ege Perla misafirleri ile buluşacağı bu etkinlikte İtalyan lezzetlerine doyacaksınız.

İtalya ile Ege’nin benzer damak tatlarının ahengiyle, Ege Perla Murano’s’ta bir bütün yakalayacak, taze sebze ve özel soslarla taçlanacak menüde; zeytinyağı başrolü üstlenecek. Deniz mahsülleri ve sebzelerin uyumu, özel İtalyan peynirlerini içeren tarifler de dikkat çekecek. İtalyan Günleri kapsamında Ege Perla Murano’s’ta Şef Tommaso Mandorino’nun tam kıvamında risottosunu ve ünlü İtalyan lezzeti tiramisuya Türk dokunuşu olarak eklenen antep fıstığı gibi farklı tatları ve lezzetleri bir arada deneyimleyebileceksiniz.

İzmir’i gastronomide bir Türk markası yapmak için etkinliklerine devam eden İzmirli Ege Perla’da 3 gün sürecek bu lezzet şölenini deneyimlemek için siz de yerinizi ayırtın.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ