Capacity’de Bu Ay Bilim ve Sanat Eğlenceyle Buluşuyor!

Etkinlik Tarihi: 10 Kasım - 22 Kasım 2019

Capacity’de bu ay bilim ve sanat eğlenceyle buluşuyor!

Her ay çok özel etkinlik programlarıyla en keyifli alışveriş deneyimini sunan Capacity’de, kasım ayı dopdolu yaşanacak!

Kasım ayı hafta sonu atölyelerinde; Akıl ve Zekâ Oyunları’nın yanı sıra boyama atölyeleri ve dekoratif çalışmaların yer aldığı çok özel atölyeler, çocukların vazgeçilmez aktiviteleri olmaya devam edecek.

Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi ayrıca 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne özel eşsiz ve kıymetli bir sergi düzenleyecek. 8-17 Kasım 2019 tarihleri arasında ziyaret edebileceğiniz, nadide fotoğrafların yer aldığı, “Atatürk Fotoğraf Sergisi”nde Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıl dönümü yâd edilecek.

Bilim ve Satranç Capacity’de!

İlk kez ara sömestr tatiline girecek olan öğrencilere özel, 18-22 Kasım tarihleri arasında sıradışı, “Süper Bilim Dedektifleri Eğlenceli Bilim Gösterileri” gerçekleşecek. Bilim tutkunu, maceracı çocuklar, eğlenceyi sakın kaçırmayın!

Her yıl büyük bir coşkunun yaşandığı Geleneksel Capacity Satranç Turnuvası’nın bu yıl yedincisi düzenleniyor. Kazananları muhteşem ödüllerin beklediği bu özel turnuva, 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde (7-14 yaş arası) mücadeleyi seven yarışmacıları davet ediyor. Turnuvaya katılım için istanbul.tsf.org.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ