İNEGÖL AVM’YE HEM BAHAR HEM DE BAYRAM HAVASI GELDİ

Etkinlik Tarihi: 23 Nisan - 01 Mayıs 2018
Hayatın tüm renklerini tek bir merkezde toplayan İnegöl AVM, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın coşkusunu ve baharın neşesini yansıtan organizasyonlarıyla 7’den 70’e tüm ziyaretçilerine keyifli bir ay vaat ediyor. Süper Dadı programıyla tanınan Pedagog Gözde Erdoğan, Türkiye Yazarlar Birliği Çocuk Edebiyatı Ödülü’nün sahibi Yazar H. Salih Zengin bu ay İnegöl AVM’nin konuğu oluyor.
 
09 Nisan 2018, İstanbul;
Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Nisan ayının baharı getiren çehresini, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile her yaştan çocuğu neşelendiren cıvıl cıvıl havasını ziyaretçileriyle buluşturuyor.
 
Türkiye’nin ilk aile içi iletişim programı olan “Süper Dadı” ile geniş kitlelere seslenen, çocuk dilinden anlamak, onlara hak ettiği saygıyı verebilmek adına metotlar geliştiren, milyonlarca aileye rehber olmuş Pedagog Gözde Erdoğan bu ay İnegöl AVM’ye konuk olacak. “Hayat evde başlar. Ben ne söylerim, çocuğum ne anlar?” Konulu söyleşisi ile ebeveynlerle buluşacak olan Gözde Erdoğan, ailelerden gelen soruları da yanıtlayacak.
 
“Devekuşları Plan Yapmaz, Çok Mavi Hikâyeler, Gazoz Kapağı, Bir Miyav İki Hav Hav” gibi pek çok sevilen çocuk kitabının yazarı H. Salih Zengin de bu ay İnegöl AVM’de çocuklar ve aileleriyle buluşacak. Türkiye Yazarlar Birliği Çocuk Edebiyatı Ödülü sahibi Zengin, minik okurları için özel bir imza günü de düzenleyecek.
 
23 Nisan coşkusu İnegöl AVM’de bu kadarla bitmeyecek. İlk Adım Anaokulu işbirliği ile yapılacak özel bayram kutlaması kapsamında; kukla, anahtarlık, ebru ve ahşap yapım atölyeleri yanı sıra akıl oyunları, satranç etkinlikleri, palyaçolar ve maskotlar da çocuklarla buluşacak.
 
Nisan ayının neşesi bayram sonrasında da devam edecek. 1 Mayıs tarihine kadar düzenlenecek Bahar Şenliği kapsamında; takı, pamuk şeker, mısır, hediyelik eşya ve daha nice sürpriz ürünün yer aldığı özel stantlar kurulacak. Bahar Şenliği alanı karikatür sanatçılarına, Hint kınası tezgahlarına ve canlı müzik dinletilerine de ev sahipliği yapacak.
 
İnegöl AVM’ye konuk olanlar bahara özel hediye kampanyası ile piknik seti ve piknik örtüsü kazanma şansı da yakalayacak.
E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ