BİLKENT CENTER AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ BAŞLADI

Etkinlik Tarihi: 12 Temmuz - 20 Temmuz 2019

Bu yıl 20. yaşını kutlayan ve birçok markayı bünyesine katarak alışveriş tutkunlarını ağırlayan Bilkent Center, Temmuz ayı boyunca ziyaretçilerine sinema şöleni yaşatacak. Açık havada kurulacak dev ekranda gerçekleşecek gösterimlerde Organize İşler Sazan Sarmalı, Şampiyon, Gülen Gözler ve Yalancı Yarim filmleri yer alacak. Tamamen ücretsiz olan gösterimlerle Ankaralıları keyifli yaz akşamı yaşayacak.

USTA İSİMLER BEYAZPERDEDE
Geçtiğimiz yıllardaki açık hava gösterimlerinde binlerce sinemaseveri ağırlayan Bilkent Center Ankaralılara yine Türk sinemasının en çok sevilen filmlerini izleme fırsatı sunacak. 12 Temmuz Cuma günü başrollerini Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola’nın üstlendiği Organize İşler Sazan Sarmalı, 13 Temmuz Cumartesi günü ise jokey Halis Karataş'ın hayat hikayesini konu alan, Fikret Kuşkan, Farah Zeynep Abdullah ve Ekin Koç’un oynadığı Şampiyon filmi gösterimi yapılacak.
‘Açık Hava Sinema Geceleri’ kapsamında Yeşilçam filmleri de Ankaralılarla bir araya gelecek. 19 Temmuz Cuma günü yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı ve Türk sinemasının dev isimleri Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Müjde Ar, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi isimlerin rol aldığı 1977 yapımı komedi filmi Gülen Gözler, 20 Temmuz Cumartesi günü ise Türk sinema tarihinin mihenk taşları Emel Sayın ve Tarık Akan’ın başrol oynadığı Yalancı Yarim filmi sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

SİNEMA VE ALIŞVERİŞ KEYFİ BİR ARADA
Ziyaretçiler Bilkent Center’da film gösterimlerinin yanı sıra alışveriş fırsatı da bulacak. 12- 13 Temmuz’da tasarım stantları, 19- 20 Temmuz tarihlerinde Retro stantlar etkinlik alanında yer alacak… Retro stantlarla sahaflardan, plaklara, vintage tasarımlara kadar birçok farklı ürün meraklılarıyla buluşacak. Saat 17.30’da alanın açılmasıyla birlikte birbirinden özgün tasarım stantlarından alışveriş yapacak ziyaretçiler, 20.30’da açık havada ücretsiz film izlemenin tadına varacak.
Bilkenr Center Açıkhava Sinema Programı:
12 Temmuz 2019 Cuma saat 20.30: Organize İşler Sazan Sarmalı
13 Temmuz 2019 Cumartesi saat 20.30: Şampiyon
19 Temmuz 2019 Cuma saat 20.30: Gülen Gözler
20 Temmuz 2019 Cumartesi saat 20.30: Yalancı Yarim

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ