Antalya Migros Avm'de Tatil Eğlencesi Başladı..

Etkinlik Tarihi: 19 Ocak - 03 Şubat 2019

Antalya Migros Avm'de Tatil Eğlencesi Başladı..

Antalya Migros Alışveriş Merkezi’ni tercih edecek milyonlarca öğrenci derslere ufak bir ara verip, atölyeler, tiyatrolar ve daha fazlası için 18 Ocak – 03 Şubat tarihleri arasında her gün keyifli bir yarıyıl tatil eğlencesine ortak olacak.
 Sömestir Etkinlikleri kapsamında; 18 - 19 ve 20 Ocak tarihlerinde 14:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilen, eğlendirici ve eğitici tiyatro sahneleri ile çocuklara keyifli dakikalar sunuldu.
19 – 26 Ocak tarihleri arasında alışveriş merkezinde Sömestir etkinliklerinin ilk haftasında, “Uzay Macerası” ile çocuklar, uzay hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını bu atölyede bulacak. 12.00 – 18.00 saatleri arası etkinlik alanına giren çocuklar, Astronot kıyafetlerini giydikten sonra, VR gözlükle uzay keşfine çıkıp, Güneş sistemini inceleme şansına ve daha fazlasına sahip oluyorlar.
26 Ocak – 03 Şubat tarihleri arasında, bazen el becerilerini destekleyici, bazen merak artırıcı “K’nex Kids Atölye” alanında katılımcılar, kendi yaptıkları robotlarla arenada yarışıp, K’nex figürlerini de stop motion alanında animasyon filme dönüştürerek eğlenceyi katlayacaklar.

E-Bültene Katıl Etkinliklerden Haberdar Ol...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ