Lumberjack

Menşei: Diğer

Marka Hakkında

1979 yılında kurulan Lumberjack, her yaşa ve tarza hitap ediyor. Hem tarz hem de özgün üretilen tasarım ürünleri, tüketiciler tarafından çok beğeniliyor. Hem rahat hem de şık olmanın yollarını sunan Lumberjack, günlük giyime dikkat çekiyor. Son derece kullanışlı ve kaliteli bayan ayakkabı üreten firma, yıllardır en çok satanlar listesinde yer alıyor. Casual ve outdoor bayan ayakkabı ve bay ayakkabı modellerinin yanı sıra bayan terlik ve bayan bot modelleri ile de dikkatleri çekiyor.

Özellikle su geçirmez ve dayanıklı Lumberjack bayan bot ve Lumberjack bay bot modelleri klasikleşmiş ürünler arasında yer alıyor. Ayağı saran yapısı ve kaymaz tabanıyla doğa sporlarıyla ilgilenen kişilerin de gözdesi oluyor. Dayanıklılığı, sağlamlığı ve kaliteli materyal kullanımı sayesinde yıllarca yıpranmadan kullanabilme imkânı sunan markanın tüm ürünleri ilk günkü performansını koruyarak giyebilme vaadini tüketicilerine sunuyor.

Dünyada adı geçen bir marka olan Lumberjack markasının en çok tercih edilmesinin sebebi modern çizgileri ve dinamik tasarımlara olabileceği düşünülüyor. Farklı giyim zevkine sahip olan kişilere de sıra dışı seçenekler sunan markanın tüm tasarımları en trend ürünlerden oluşuyor.

KURTARICI AYAKKABI LUMBERJACK

Spor ayakkabı hem kadınların hem de erkeklerin günlük hayatta en sık kullandığı kurtarıcı parçaların başında geliyor. Eşi benzeri olmayan rahatlığıyla tercih sebebi olurken Lumberjack markasının extra avantajları bulunuyor. Bunların başında Lumberjack bayan ayakkabı ve Lumberjack bay ayakkabı modelleri ayağı hapsetmiyor ve nefes almasını sağlıyor. Spor yaparken bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller ataklara ve ani hareketlere karşı özel dizayn edilmiştir. Taban yapısı ise oldukça kullanışlı olarak tasarlanıyor.

Bütün gün vücudun yükünü taşıyan ve yorgunluktan şişen ayaklara en uygun seçenek spor ayakkabılardır. Spor ayakkabı ne kadar rahat gibi görünse de bazıları uzun yürüyüşlere ya da uzun süre ayakta kalmaya uygun olmayabiliyor. O nedenle seçtiğiniz spor ayakkabının muhakkak kalitesine, kumaşına, tabanına ve ayağınıza uygun olup olmadığına kontrol ettikten sonra satın alın. Hatta ayakkabının içine giydiğiniz çorabında bu anlamda önemi vardır. Pamuklu çoraplar her zaman daha doğru bir seçenek olacaktır sizin için.

Ayak numarası da önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Ayak numaranızı bilmek size online siparişlerde kolaylık ve zamandan tasarruf sağlar. Rahatlıkla tercih edebileceğiniz Lumberjack bayan ayakkabı modelleri sizi hem modaya uygun bir tarza büründürecek hem de rahatlığınızı ön plana çıkaracak. Ayak sağlığınızın her şeyden önemli olduğunu unutmayın ve satın alacağınız ayakkabıda bu hususa değer verin. Aksi takdirde burkulma, gerilme ve hatta ayak derinizde oluşabilecek bir takım rahatsızlıklara sebebiyet verebilir.

Ayak numaranıza uygun ayakkabı satın almak gereklidir. Aldığınız ayakkabıyı da akşam saatlerinde denemeyin. Çünkü tüm gün şişmiş ayaklarla doğru numarayı algılamak zor olacaktır. Lumberjack bayan terlik ve Lumberjack bay terlik modelleri ise rahatlığın bir diğer adresi olarak karşımıza çıkıyor. Plajda, sokakta, evde ya da arzu ettiğiniz her ortamda giyebileceğiniz tasarımlara sahip olan bu terlikler oldukça cezbedici görünüyor. Denemeden karar vermeyin, pişman olmayacaksınız.

En yeni Lumberjack modelleri arasından bir veya birkaçına sahip olmak istiyorsan Markastok sayfasını ziyaret edebilirsin. Üstelik indirimli fiyatlarımız oldukça cezbedici. Hadi durma. Bir tık ile beğendiğin ürünleri sepetine ekle! Ve siparişini tamamla. Kampanyalarımızı takip etmek isterseniz bizi sosyal medya mecralarından da takip edebilirsiniz.

Markastok; farkı çok, güvende sınırı yok!

Markanın İNDİRİMLERİNİ Haber Ver...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ