Alberto Guardiani

Menşei: Diğer

Marka Hakkında

1947 yılında Luigi ve Dino Guardiani isimli iki kardeş tarafından kuruldu. Başlangıçta “Centuaro” markası altında küçük bir fabrika ile üretime başladı. Klasik erkek ayakkabı üretimiyle işe başlayan fabrika sonraki yıllarda büyüyerek devam etti. İlk reklam kampanyasını 1981 yılında Alberto Guardiani olarak İtalya'da yaparak uluslararası ayakkabı sahnesinde kendine yer bulmuştur.

Alberto Guadiani

Alberto Gurdiani koleksiyonları etkin ve güçlü bir kişiliğe sahip, sürekli hareket halinde olan özgür erkek ve bayanlar için tasarlanmıştır. Sönük olmayı reddeden modern, zarif ve çok yönlü çözümler üretmek amacıyla dolaplarda yerini almaktadır. İş hayatının gerektirdiği şıklığın yanı sıra, günlük ve spor giyimi de her zaman yeni ayakkabı modasına adapte etmek için ince dokunuşlar yapmaya devam etmektedir.

Guardiani ayakkabı kullanmak demek özenli bir duruş sergilemek, bununla beraber renkli ve kaliteli malzemelerin kombinasyonuna uydurmak için çaba gösteren, sürekli aktif ve çok yönlü bir ayakkabı tasarımı anlamına gelir. Yenilikçi tasarımlarıyla erkek ve bayan ayakkabı üretimleri yapan Alberto Guardiani tüm dünyaya hitap eden ünlü bir İtalyan markasıdır. Kaliteli ürünler satmayı hedefleyen Exxeselection.com’dan sürpriz indirimlerle Alberto Guardiani ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Markanın İNDİRİMLERİNİ Haber Ver...
© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ