Zeynep Tosun for Koton” Koleksiyonu Mağazalarda Yerini Aldı

14 Kasım 2017

Koton’a Zeynep Tosun İmzası;

“Zeynep Tosun for Koton” Koleksiyonu mağazalarda yerini aldı

Tasarımcı iş birlikleriyle moda dünyasının önemli isimlerinin tasarımlarını ulaşılabilir kılan Koton, Zeynep Tosun ile gerçekleştirdiği iş birliği ile Zeynep Tosun for Koton tasarımlarını moda severlerin beğenisine sunuyor. Haute Couture tasarımları ve hazır giyim koleksiyonuyla iddialı stillere imza atan Zeynep Tosun, 2017-2018 Sonbahar-Kış döneminde Koton için tasarlıyor.

Moda ve trend öncüsü Koton, modanın önde gelen isimleriyle gerçekleştirdiği iş birliklerine yeni halkalar eklemeye devam ediyor. Yeni sezon için tasarım dünyasının önde gelen isimlerinden Zeynep Tosun ile anlaşan Koton, Zeynep Tosun’un tasarımlarını tüm kadınlar için ulaşılabilir kılıyor.

Özel davetlerin ve partilerin en çok tercih edilen isimlerinden biri olan Zeynep Tosun, Koton için tasarladığı ‘partywear’ koleksiyonunun ilhamını şehirli kadının gücünden ve yaşam biçiminden alıyor. Kışın en çok tercih edilen siyah, kırmızı ve lacivert renklerinin nude tonlarıyla bir araya gelerek göz alıcı tasarımlara imza atıldığı koleksiyonda, özgür ve özgün ruhlu kadınlar hedef alınıyor.

Geniş kesim uzun kollar ve kat kat volanlı silüetlerin nakışlı kumaşlarla buluştuğu Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu’nda, tasarımların ruhuyla bütünleşen kadife, krep, dantel ve payetli kumaşlar kullanılıyor. Her zevke uygun tasarımların yer aldığı koleksiyon ile dinamik, genç ve güçlü stiller oluşturuluyor.

© Copyright 2011-2020 Avmgezgini.com    / GALAKSİ